Game of thrones: Η πιο δημοφιλής σειρά των «πειρατών»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 17:12 Game of thrones: Η πιο δημοφιλής σειρά των «πειρατών»

Για τρίτη συνεχή χρονιά, το Game of thrones αναδείχτηκε η πιο δημοφιλής σειρά στα πειρατικά downloads. Ανάλογη πρωτιά στις ταινίες για τον «Λύκο της Wall Street»

Για τρίτη συνεχή χρονιά το Game of thrones παρέμεινε ακλόνητο στον -σιδερένιο- θρόνο της πιο δημοφιλούς σειράς στον κόσμο! Οχι δεν πρόκειται για υπερβολή δεδομένου ότι για άλλη μια χρονιά, η σειρά αναδείχτηκε στην πλέον αγαπημένη των «πειρατών» του Διαδικτύου, με τα επεισόδια του τέταρτου κύκλου να συγκεντρώνουν πάνω από 8.000.000 downloads σύμφωνα με τα στοιχεία που κοινοποιήθηκαν από το TorrenyFreak. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε γίνει και η νούμερο ένα επιτυχία στην ιστορία του HBO, συγκεντρώνοντας περίπου 18,4 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά επεισόδιο και ξεπερνώντας την προηγούμενη θρυλική επιτυχία του δικτύου, The Sopranos.

Στα πειρατικά downloads, η σειρά είναι για άλλη μια χρονιά στην κορυφή επιβεβαιώνοντας τον τίτλο ενός παγκόσμιου φαινόμενου και αυξάνοντας εντυπωσιακά τον αριθμό των 5.900.000 downloads που της είχαν δώσει και πέρσι την πρώτη θέση. Δεύτερο έμεινε το Walking dead με 4.800.000 downloads και τρίτο το Big bang theory με 3.900.000 downloads.

Στις ταινίες, οι «πειρατές» του Διαδικτύου ανέδειξαν ως δημοφιλέστερη της χρονιάς τον «Λύκο της Wall Street» (πέρσι η πρωτιά είχε πάει στο «Χόμπιτ»), που μέτρησε περί τα 30.000.000 downloads. Από κοντά ακολούθησαν η μεγάλη επιτυχία της Disney, Frozen και το RoboCop του Βερχόφεν με περίπου 29.000.000 downloads η κάθε μια.

Υπενθυμίζεται ότι αν και τυπικά το «κατέβασμα» σειρών ή ταινιών μέσω Ιντερνετ είναι παράνομο, ωστόσο τα ίδια τα στελέχη του HBO έχουν παραδεχτεί πως τα πειρατικά downloads όχι απλώς δεν έβλαψαν αλλά ενίσχυσαν την απήχηση και τη δημοτικότητα της σειράς, κάνοντας τη δημοφιλή σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της Γης...

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση