Πώς πήρε ο Χατζηνικολάου από τη Χούκλη την καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 12:54 Πώς πήρε ο Χατζηνικολάου από τη Χούκλη την καρέκλα του κεντρικού παρουσιαστή ειδήσεων;
Τι συμφωνία έχει κάνει ο δημοσιογράφος με το κανάλι; Γιατί η Μαρία Χούκλη εγκατέλειψε μεσοβδόμαδα το δελτίο;
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου. Η Μαρία Χούκλη αποχώρησε «βουβά», παρουσιάζοντας την περασμένη Τετάρτη το τελευταίο της δελτίο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, τις μέρες που προηγήθηκαν υπήρξε έντονη διαβούλευση στον ΑΝΤ1 σχετικά με το αν ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι σχολιαστής του δελτίου ή θα είναι αυτός ο κεντρικός παρουσιαστής. Η απόφασή που ελήφθη από κοινού ήταν αυτή που ανακοινώθηκε. Στις συζητήσεις αυτές πήραν μέρος, εκτός από τον δημοσιογράφο και τον ιδιοκτήτη του καναλιού, Θοδωρή Κυριακού, ο Τζώνη Καλημέρης, εντεταλμένος σύμβουλος του ΑΝΤ1 και ο γενικός διευθυντής Στρατής Λιαρέλλης.

Στην ανακοίνωση του καναλιού δεν υπάρχει αναφορά στο αν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα παρουσιάζει την εκπομπή «Ενικός». Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, αλλά από τη νέα σεζόν. Δεν είναι μάλιστα βέβαιο αν θα είναι εβδομαδιαία ή θα μεταδίδεται κάθε δεκαπενθήμερο.

Σε ό,τι αφορά τη Μαρία Χούκλη, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έκαναν προσπάθεια να παραμείνει η δημοσιογράφος στο κανάλι. Μάλιστα, όπως γράφει το Secret, της προτάθηκε να αναλάβει το κεντρικό δελτίο την Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα, κάτι με το οποίο δεν διαφωνούσε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Η ίδια, ωστόσο, δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Συνομιλητές της Μαρίας Χούκλη έλεγαν ότι δεν έκρυψε την ενόχληση και τη στεναχώρια της, καθώς, όπως η ίδια έλεγε, έμαθε για τις εξελίξεις στο κεντρικό δελτίο από τα μέσα ενημέρωσης και όχι από το κανάλι. Γι’ αυτό και αποφάσισε να σταματήσει αιφνιδιαστικά.

zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση