«Φωτιά» στα social media για τα προκλητικά σχόλια του Μάριου Πρίαμου κατά της Λάουρα Νάργες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 14:55 «Φωτιά» στα social media για τα προκλητικά σχόλια του Μάριου Πρίαμου κατά της Λάουρα Νάργες!
Η νέα ατάκα που ξεστόμισε ο Μάριος Πρίαμος κατά της Λάουρας Νάργες έφερε “βροχή” σχολίων στα social media για άλλη μια φορά.

Το σχόλιο του “τρελού” Κύπριου κατά τον τραυματισμό της Λάουρας Νάργες στο παιχνίδι επάθλου, ενόχλησε τόσο την ίδια, όσο και τους συμπαίχτες της, με αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού ο Λάμπρος Χούτος και ο Κώστας Κοκκινάκης να σπεύδουν για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Αυτή λοιπόν η κίνηση έκανε και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να σχολιάσει προκλητικά λέγοντας: «Αρχίσαμε τώρα, άρχισε το σόου» και τον Κώστα Κοκκινάκη να του απαντά: «Δεν αρχίσαμε, πονάει το γόνατο της κοπέλας». Παρόλα αυτά ο Μάριος Πρίαμος δε σταματά και ανταπαντά με τη σειρά του: «Κι εγώ αδερφέ και πήγα με ένα πόδι».

Ωστόσο, οι τηλεθεατές και οι fan του παιχνιδιού δεν έμειναν απαθείς με το διαδίκτυο να κατακλύζεται από σχόλια και ύβρεις κατά του Κύπριου παίκτη, ενώ κάποιοι υποστηρικτές του δε σταμάτησαν να παίρνουν το μέρος του.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση