ΒΙΝΤΕΟ: Νέο teaser για τον 5ο κύκλο του Game of Thrones

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015 12:47 ΒΙΝΤΕΟ: Νέο teaser για τον 5ο κύκλο του Game of Thrones

Ένα ακόμα teaser για μια από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών έκανε την εμφάνισή του και μάλιστα από την IMAX.

Κυκλοφόρησε ένα βίντεο με σκηνές από τα δύο τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν και ένα τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν που θα προβάλλονται σε επιλεγμένους κινηματογράφους από τις 30 Ιανουαρίου.



Οι φανατικοί της σειράς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα "The Watchers on the Wall" και "The Children" και να πάρουν μια μικρή γεύση από την πέμπτη σεζόν.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που μια τηλεοπτική σειρά προβάλλεται ποτέ σε IMAX.

Αυτό ενώ η πέμπτη σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει στις 12 Απριλίου.

Η HBO πρόβαλε μάλιστα ένα τρέιλερ για την προώθηση του "Game of Thrones: A Day in the Life", ενός μισάωρου ντοκιμαντέρ στο οποίο καταγράφεται η περίπλοκη παραγωγή της πέμπτης σεζόν.



Τρεις διαφορετικές ομάδες γυρισμάτων σε τρεις διαφορετικές χώρες: την Ιρλανδία, την Κροατία και την Ισπανία. Το ντοκιμαντέρ πρόκειται να μεταδοθεί στις 8 Φεβρουαρίου.

Επιδίωξε ακόμα τη διάδραση με το κοινό μέσω της εκστρατείας "Three-Eyed Raven", με τους φανατικούς θαυμαστές να έχουν τη δυνατότητα μέσω της σύνδεσής τους στο Twitter ή μέσω SMS να λαμβάνουν teaser της σειράς μόνο σε mobile συσκευές.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση