Μάχη για τους… Μπρούσκους!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 16:03 Μάχη για τους… Μπρούσκους!

Η συνάντηση έφερε ενθουσιασμό. Μόνο που τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά και ίσως υπάρξουν εκπλήξεις, καθώς υπάρχουν κι άλλοι «μνηστήρες» που έχουν βάλει τους… Μπρούσκους στο μάτι επιθυμώντας να τους βάλουν στο δικό τους πρόγραμμα.

Κι όταν λέω «Μπρούσκοι» εννοώ τους τρεις συντελεστές της σειράς «Μπρούσκο», τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου, το σκηνοθέτη, παραγωγό και ηθοποιό Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό και ηθοποιό Κούλλη Νικολάου.

Όπως έγραψα πρώτα στο Newsit.gr χθες έγινε συνάντηση των «Μπρούσκων» με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για να παρουσιαστούν οι τρεις καινούργιες σειρές που ετοιμάζουν. Όσοι λοιπόν ήταν στην προβολή ενθουσιάστηκαν, όπως χαρακτηριστικά μου είπαν, από τους δύο «πιλότους» που παρακολούθησαν. Και λέω δύο «πιλότους» καθώς για την τρίτη σειρά δεν έχουν γίνει ακόμα γυρίσματα, αλλά οι «Μπρούσκοι» ανέλυσαν την ιστορία, αποσπώντας και έτσι τον ίδιο ενθουσιασμό. Τι είναι αυτές οι σειρές;

Κατ’ αρχάς η σειρά με τίτλο «Τατουάζ», μία ερωτική ιστορία με έντονο αστυνομικό στοιχείο και με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, όπως τους: Εβελίνα Παπούλια, Απόστολο Γκλέτσο, Κοραλία Καράντη, Γιώργο Παρτσαλάκη, Ελίνα Ακριτίδου, Κατερίνα Γερονικολού, Στέφανο Μιχαήλ, αλλά και πολλούς πρωτοεμφανιζόμενους, όπως συνηθίζουν να κάνουν οι «Μπρούσκοι», θέλοντας να δίνουν ευκαιρία σε νέους ηθοποιούς.  Η σειρά θα είναι καθημερινή και το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων θα γίνεται σε Λονδίνο, Αίγινα και Μετέωρα!  

Στη χθεσινή συνάντηση στον ΑΝΤ1 προβλήθηκε και ο «πιλότος» της άλλης καινούργιας σειράς με τίτλο «8 λέξεις». Πρόκειται για εβδομαδιαία δραματική σειρά με έντονο το ερωτικό, αλλά και το πολιτικό στοιχείο και η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε 16 περίπου επεισόδια, ενώ τους ήρωες της Βάνας Δημητρίου θα ενσαρκώσουν οι Ανδρέας Γεωργίου, Όμηρος Πουλάκης, Τάκης Σπυριδάκης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Σοφία Παυλίδου και πολλοί ακόμα γνωστοί αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι ηθοποιοί. Ευχάριστη έκπληξη μάλιστα είναι ότι θα πρωταγωνιστήσει και ένας πολύ γνωστός ομογενής ηθοποιός, ο Λούις Μάντιλορ. Ο πετυχημένος ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός που έχει αγαπηθεί στη χώρα μας μέσα από την ταινία της Νία Βαρντάλος «Γάμος αλά ελληνικά» υποδυόμενος τον αδερφό της, θα κρατά έναν από τους βασικούς ρόλους της καινούργιας σειράς των «Μπρούσκων».

Η τρίτη σειρά των «Μπρούσκων» είναι μία μαύρη κωμωδία με τίτλο «Το κόκκινο νυφικό» και τις κεντρικές ηρωίδες θα ενσαρκώσουν οι Γιούλικα Σκαφιδά, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ και Δανάη Σκιάδη, ενώ σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι και οι Δημήτρης Κουρούμπαλης, Θεοχάρης Ιωαννίδης και Νίκος Πουρσανίδης. Τα γυρίσματα της σειράς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν την επόμενη βδομάδα και θα είναι εβδομαδιαία με σκοπό να προβάλλεται όλη την επόμενη σεζόν… από όπου προβληθεί. Και το «όπου» δεν το αναφέρω τυχαία, καθώς μπορεί στον ΑΝΤ1 να ενθουσιάστηκαν από την προβολή των δύο σειρών και την ανάπτυξη σεναρίου της τρίτης, αλλά η συμφωνία δεν έκλεισε.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχουν κι άλλοι… μνηστήρες για το «πακέτο» σειρών που έχουν ετοιμάσει οι «Μπρούσκοι» και όπως φαίνεται θα δοθεί… μάχη για το ποιο τηλεοπτικό κανάλι θα τις εντάξει την επόμενη σεζόν στο πρόγραμμά του. Γιατί, όπως προανέφερα, εκτός από τον ΑΝΤ1 υπάρχουν κι άλλοι… μνηστήρες που θέλουν να έχουν την επόμενη σεζόν τους «Μπρούσκους» στο πρόγραμμά τους!

Τέλος αξίζει να αναφέρω ότι το «Μπρούσκο», η σειρά που δημιούργησε η ομάδα Βάνας Δημητρίου, Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου έχει πουληθεί σε 52 χώρες, ενώ μάλιστα το σενάριο έχει αγοραστεί κι από τη… μητέρα των σαπουνόπερων, το Μεξικό. Σίγουρα λοιπόν όποιος βγει νικητής από αυτή τη μάχη για να αποκτήσει τις τρεις σειρές θα πρέπει να αποδείξει ότι σέβεται και αγαπά τους δημιουργούς της, τους «Μπρούσκους», αφού αυτοί έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι αγαπούν ό,τι κάνουν…!

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση