Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Γιατί οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Το περιστατικό στο ξενοδοχείο…

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 12:01 Survivor: Γιατί οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Το περιστατικό στο ξενοδοχείο…

Ποιος παίκτης πάει μόνο για τα 100 χιλιάρικα; - Γούλι Καλβουρτζής για Κωνστανίνο Βασάλο: «Τον έπιασα αμέσως για να μην του γυρίσει καμιά γλώσσα γιατί μετά θα έπρεπε να πάρω το τσεκούρι και να του ανοίξω το στόμα»!

Ο Γουίλι Καλβουρτζής βγήκε από το Survivor και λύνει όλες τις απορίες της Βάλιας Ζαμπάρα στο περιοδικό Down Town. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο μισθοφόρος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Στέλιος Χανταμπάκης…

Οι συνθήκες υγιεινής

Μπάνιο κάναμε στη θάλασσα με το αντηλιακό για να νιώθουμε ότι βάζουμε κάτι πάνω μας. Οδοντόβουρτσα όχι, οδοντόκρεμα όχι, χαρτί υγείας όχι. Ο καθαρισμός γινόταν με φύλλα από τα δέντρα, φυτά και στη θάλασσα. Νερό είχαμε συγκεκριμένα ενάμιση λίτρο την ημέρα για τη δίψα μας. Τα δόντια μας τα πλέναμε με την άμμο. Στις γυναίκες δίνονταν μόνο σερβιέτες και ξυραφάκι για τα πόδια και τις μασχάλες τους. Υπήρχε επίσης και ένας κοινόχρηστος νυχοκόπτης για να κόβουμε τα νύχια μας. Βρωμούσαμε, ήταν πολύ έντονη η μυρωδιά, αλλά μετά το συνηθίζεις.

Η λιποθυμία του Κωνσταντίνου Βασάλου

Είχε λιποθυμήσει άλλες δύο φορές, αλλά αυτή τη φορά εγώ τρόμαξα περισσότερο γιατί έπεσε κοντά στο σκαλοπάτι του σπιτιού και είχε σπασμούς και τον έπιασα αμέσως για να μην του γυρίσει καμιά γλώσσα γιατί μετά θα έπρεπε να πάρω το τσεκούρι και να του ανοίξω το στόμα.

Τα χρήματα που παίρνουν

Πληρωνόμαστε. Μη φανταστείς, κάτι ψηλά.

Ο καβγάς με τον Στέλιο Χανταμπάκη

Είπα πρώτη μέρα είναι ας σκύψω το κεφάλι, δεν χρειάζεται να μπω σε διαδικασία διαπληκτισμού, ειδικά με έναν αντίπαλο. Ζήτησα συγνώμη μετά για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν το ξανασυζήτησα ποτέ. Ήταν μια παρεξήγηση, εριστικός δεν ήμουν, άκουσα την ατάκα «Ας κάτσει μια βδομάδα νηστικός και να δούμε αν είναι γρήγορος», νόμιζα ότι το είπε ο Στέλιος και σχολίασα αυτό που άκουσα. Ο Στέλιος βέβαια ζήτησε από την παραγωγή να μην παίξει την αντίδρασή του, αλλά η παραγωγή φυσικά αρνήθηκε.

Τι συμβαίνει με τον Κώστα -πρώην μισθοφόρος

Το έχει πάρει πολύ εγωιστικά. Θέλει να είναι μπροστά, άσχετα που ο Μάριος είναι πιο καλός στα αγωνίσματα. Μάλλον πάει για τα εκατό χιλιάρικα, αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση.

Στήνει η παραγωγή σκηνικά;

Κάποιες φορές όταν καθόμασταν σαν τα βόδια στον κάμπο και τρώγαμε χορτάρι, έλεγαν «Άντε, πιάστε κανένα θέμα να πείτε».

Γιατί οι Μαχητές έδιωξαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο;

Ήταν από τα πρώτα πράγματα που τους ρώτησα μπαίνοντας και μου είπαν ότι υπήρχαν προηγούμενα από το ξενοδοχείο. Πριν μπουν. Κάτι είχαν αντιληφθεί στη συμπεριφορά του και γι’ αυτό τον στείλανε. Εγώ αν ήμουν από την αρχή πάντως, θα κινούσα γη και ουρανό για να μη φύγει. Άμα είχαμε και τον Μάριο και τον Αγγελόπουλο θα ήταν μονότονο το παιχνίδι, γιατί θα κερδίζαμε μόνο.

Πηγή: zappit.gr