Βόμβα στο Survivor: Αποχώρησε από το παιχνίδι η Ειρήνη Παπαδοπούλου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017 15:26 Βόμβα στο Survivor: Αποχώρησε από το παιχνίδι η Ειρήνη Παπαδοπούλου

H Ειρήνη έχει αποχωρήσει και βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο, μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, τον Μάριο Πρίαμο και την Ειρήνη Κολιδά, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σαν... κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση για την αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το Survivor, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η τραγουδίστρια αποφάσισε να εγκαταλείψει την παραλία των «Διάσημων», επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά ότι το «Survivor» είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Την είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La Biri Biri το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης.

 

«Η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι. Βρίσκεται στο ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται και η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάριος Πρίαμος και η Ειρήνη Κολιδά. Μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής και φαίνεται ότι είναι δική της απόφαση γιατί δεν αντέχει άλλο» είπε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, το πάνελ αναφέρθηκε στον καβγά της παίκτριας των Διασήμων και του Γιώργου Χρανιώτη στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης, κατά την οποία ο ηθοποιός λέει στην τραγουδίστρια ότι παρανοεί και προσπαθεί να την προστατέψει από μια οικειοθελή αποχώρηση.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαινόταν απομονωμένη στην παραλία των «Διάσημων». Μάλιστα σε ένα από τα πρόσφατα επεισόδια του ριάλιτι, φαινόταν να κλαίει σε μία άκρη της παραλίας ενώ στην κάμερα του «Survivor» είχε υποστηρίξει ότι δεχόταν ψυχολογική πίεση από τους συμπαίκτες της.

Πηγή: parapolitika

Προσαρμοσμένη αναζήτηση