Οι καλύτερες ελληνικές σειρές ήρθαν στο Vodafone TV μέσω του ANT1 NEXT

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 18:02 Οι καλύτερες ελληνικές σειρές ήρθαν στο Vodafone TV μέσω του ANT1 NEXT

Η Vodafone Ελλάδας συνεργάζεται με τον ΑΝΤ1 και εμπλουτίζει την υπηρεσία Vodafone TV με τις καλύτερες ελληνικές σειρές. Πρώτοι οι συνδρομητές Vodafone TV θα απολαύσουν δωρεάν το περιεχόμενο της υπηρεσίας ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ που προσφέρει αγαπημένες σειρές του ANT1 με όλους τους κύκλους και όλα τα επεισόδια αλλά και επιπλέον αποκλειστικά προνόμια.

Ο Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών προϊόντων της Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά με την νέα συνεργασία: «Στόχος μας στη Vodafone είναι, να παρέχουμε στους συνδρομητές του Vodafone TV το πιο ολοκληρωμένο και ποιοτικό περιεχόμενο, προσφέροντας τους μία κορυφαία εμπειρία ψυχαγωγίας. Μέσα από ακόμη μία επιτυχημένη συνεργασία με τον ΑΝΤ1, από σήμερα το Vodafone TV δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παρακολουθήσουν τις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές του ΑΝΤ1, αλλά και να δουν πρώτοι όλα τα νέα επεισόδια».

Ο Tariq Syed, Managing Director of Digital Assets and Thematic Channels, του Antenna Group δήλωσε: «Ο ANT1 NEXT είναι μια καινοτόμος υπηρεσία που παρέχει στο ελληνικό κοινό αποκλειστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο on demand και χωρίς διαφημίσεις. Μέσα από τη συνεργασία μας με τη Vodafone το μοναδικό περιεχόμενο του ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ θα είναι διαθέσιμο σε ακόμα περισσότερους συνδρομητές.»

Πλέον, οι λάτρεις των τηλεοπτικών σειρών μπορούν να απολαμβάνουν και ελληνικό περιεχόμενο, on demand και δωρεάν, από τον ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ μέσω του Vodafone TV. Πιο συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες περιεχομένου:

NEXT EPISODE

Αποκλειστικά μέσω του ΑΝΤ1 ΝΕΧΤ οι συνδρομητές μπορούν να δουν πρώτοι το επόμενο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς πριν την προβολή του στην τηλεόραση! Μπρούσκο, Οι Συμμαθητές, Ταμάμ, Δίδυμα Φεγγάρια και Daddy Cool είναι διαθέσιμα σε Α’ προβολή στην κατηγορία NEXT episode.

LATEST SEASON

Όλα τα επεισόδια της τρέχουσας σεζόν των αγαπημένων σειρών του ANT1 είναι διαθέσιμα, αμέσως μετά την προβολή τους στην τηλεόραση, στην κατηγορία Latest Season. Οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να απολαύσουν τα πιο πρόσφατα επεισόδια των σειρών Μπρούσκο, Ταμάμ, Δίδυμα Φεγγάρια, Daddy Cool και Στο Καλό Γλυκιά μου Συμπεθέρα καθώς και των δημοφιλών εκπομπών The 2night show και Όλα Ξεκόλλα.

BOX SETS

Οι παραπάνω σειρές καθώς και κλασικές σειρές του ΑΝΤ1 που ξεχώρισαν στο παρελθόν όπως Εγκλήματα, Θα βρεις τον Δάσκαλό σου και Λίτσα.com είναι διαθέσιμες στην κατηγορία Box Sets με όλους τους κύκλους και επεισόδια, για ατελείωτους μαραθώνιους τηλεοπτικών σειρών.

Το περιεχόμενο του ANT1 NEXT στο Vodafone TV θα εμπλουτίζεται συνεχώς με επιπλέον πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπωςΦίλα τον βάτραχό σου, Πόλεμος των άστρων, Εκδρομή κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.vodafone.gr/home στην ενότητα Ψυχαγωγία/ΑΝΤ1NEXT   

Προσαρμοσμένη αναζήτηση