Το House of Cards δεν θα πέσει τόσο άδοξα – Τι ετοιμάζει το Netflix

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 10:09 Το House of Cards δεν θα πέσει τόσο άδοξα – Τι ετοιμάζει το Netflix

Το House of Cards να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018. Ωστόσο το Netflix σκοπεύει να γυρίσει ένα spin off της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς που τελειώνει τόσο ξαφνικά.

Η απόφαση να τελειώσει μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας ελήφθη μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με την σεξουαλική παρενόχληση του Κέβιν Σπέισι προς τον Άντονι Ραπ πριν από 30 χρόνια.

Το Netflix επιβεβαίωσε ότι το πολιτικό δράμα θα τελειώσει το 2018. Πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα Independent, λένε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι το τέλος για τους χαρακτήρες της σειράς.

Σύμφωνα με το Variety, οι αγαπημένοι ήρωες που μπορεί να αποκτήσουν δική τους σειρά είναι ο Νταγκ Στάμπερ, η Τζανίν Σκόρσκι και ο Τομ Χάμερσμιντ. Όλοι, έχουν περάσει πολλές σεζόν προσπαθώντας να ξεσκεπάσουν την εγκληματική συμπεριφορά των δύο κεντρικών χαρακτήρων. Του Προέδρου Φρανκ και της συζύγου του Κλερ Άντεργουντ.

Άλλη μία ιδέα για το spin off είναι να φωτιστούν οι χρηματιστές της Wall Steet με τη χρηματοδότηση των πολιτικών, δηλαδή ο ρόλος του δισεκατομμυριούχου Ρέιμοντ Τασκ (Τζέραλντ ΜακΡάνεϊ).

Το Netflix είχε αποφασίσει να τερματίσει τη σειρά από το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο η ανακοίνωση ήρθε μετά τις καταγγελίες του Ραπ ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον Σπέισι όταν ήταν 14 χρόνων.

Ο ηθοποιός, για τον οποίο ανακλήθηκε η απονομή του βραβείου Emmy, εξέδωσε δήλωση συγγνώμης για την ανάρμοστη συμπεριφορά του.

Τι είναι το spin off

Spin off στην τηλεόραση είναι μια νέα τηλεοπτική σειρά που περιέχει είτε χαρακτήρες, είτε θεματικά στοιχεία από παλαιότερη σειρά. Συνήθως αρκετά spin off συναντάμε στην τηλεοπτική κωμωδία. Ένα παρόμοιο φαινόμενο, που δεν είναι το ίδιο με το spin-off, είναι η σειρά crossover. Kάποια spin offs δημιουργούνται αφού συστηθεί ένας χαρακτήρας στην προγενέστερη σειρά ώστε η ιστορία του να γίνει η αφορμή για να ξεκινήσει η νέα σειρά (γνωστό και ως backdoor pilot).

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση