Δύο ηχηρές μεταγραφές από το «My style rocks» στον Ant1 (pics)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 10:12 Δύο ηχηρές μεταγραφές από το «My style rocks» στον Ant1 (pics)

Υπήρξε ένα από τα ριάλιτι του πρώτου μισού της σεζόν που κέρδισε τις εντυπώσεις και έκανε τα μηχανάκια της Nielsen να χτυπήσουν κόκκινο.

Το «My style rocks» του Σκάι ολοκλήρωσε τον κύκλο του, καταφέρνοντας να κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο κοινό και δυνατά χαρτιά στην τηλεοπτική αρένα την παρουσιάστρια, Ευαγγελία Αραβανή, και την κριτική επιτροπή, Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Στέλιο Κουδουνάρη και Χάρη Χριστόπουλο. 

Έτσι, λοιπόν, μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι παραπάνω έγιναν περιζήτητοι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς με τον Ant1 να διεκδικεί δύο από αυτούς. Ο Χάρης Χριστόπουλος έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου για την παρουσίαση του «Bachelor», του νέου ριάλιτι που θέλει έναν εργένη να ψάχνει τη γυναίκα της ζωής του και που όπως όλα δείχνουν θα βγει στον αέρα τέλη Ιανουαρίου με αρχές Φλεβάρη.

 

Μία ακόμη μετακίνηση που θα προκαλέσει εντυπώσεις είναι κι εκείνη της Ευαγγελίας Αραβανή, που βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ant1 για την παρουσίαση του νέου κύκλου του «Dancing with the stars». Η παρουσιάστρια είχε συμμετάσχει, παλαιότερα, στο σόου χορού με φιλανθρωπικό χαρακτήρα τραβώντας τα βλέμματα με τις χορευτικές της ικανότητες.

πηγή: reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB