Μπαράζ αποχωρήσεων στο MasterChef: Δεύτερη παίκτρια εγκατέλειψε το παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 14:16 Μπαράζ αποχωρήσεων στο MasterChef: Δεύτερη παίκτρια εγκατέλειψε το παιχνίδι

Τι συμβαίνει στο MasterChef: Γιατί οι γυναίκες του παιχνιδιού αποχωρούν η μία μετά την άλλη;

Όχι μία, αλλά δύο αποχωρήσεις έγιναν στο επεισόδιο του Σαββάτου στο MasterChef. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Βάχος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε σύμφωνα με τη διαδικασία του παιχνιδιού συγκεντρώνοντας τους λιγότερους βαθμούς απέναντι στον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη.

Οι δυο τους κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα πιάτο όπως αυτό που τους έδειξαν οι κριτές, ωστόσο κάποιες μικρές αστοχίες στο πιάτο του Κώστα Βάχου οδήγησαν τους κριτές να του βάλουν 5 λιγότερες ψήφους και έτσι ήταν εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef. 

Ομως, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μάγιας Τζουμούτια με κατηγορίες για όσα συμβαίνουν στο σπίτι του MasterChef, ακόμα μια παίκτρια ανακοίνωσε ότι αποχωρεί καθώς έφτασε στα όριά της.

Ο λόγος για την Χριστίνα Αργυρούδη εγκατέλειψε το παιχνίδι.

«Λόγω της σημερινής αποχώρησης που δεν ξέρουμε ακόμα ποιος θα φύγει, αλλά όπως και να έχει εμένα αυτό μου πρόσθεσε λίγη πίεση και για προσωπικούς λόγους φυσικά και γιατί τα έχω βρει με τον εαυτό μου και έχω πει ότι είναι τεράστιο θέμα που έφτασε μέχρι εδώ, είναι μεγάλο πράγμα για εμένα αλλά θα πρέπει να μείνω ως εδώ και θα αποχωρήσω οικειοθελώς. Εσείς ήσασταν πολύ καλά παιδιά, απλώς τη δεδομένη στιγμή της ζωής μου είμαι ως εδώ.

Πριν από λίγες ημέρες είχα τη δική μου διαδικασία αποχώρησης. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο για εμένα και όμως τα κατάφερα να περάσω. Και για αυτό το λόγο που είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο που έχω αποφασίσει να φύγω. Όμως, είναι ξεκάθαρα ώριμη απόφαση, γιατί τη δεδομένη στιγμή είναι το καλύτερο για εμένα και ακόμα και αν θα στεναχωρηθώ ξέρω ότι είναι για καλό», είπε συγκεκριμένα η παίκτρια λίγο πριν μαζέψει τα πράγματα της και αποχωρήσει από το σπίτι του MasterChef.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση