Η τραγική ιστορία που συγκίνησε σε Survivor και Nomads

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 17:00 Η τραγική ιστορία που συγκίνησε σε Survivor και Nomads

Τι συνδέει τη Μαρίνα Πήχου και τον Κωνσταντίνο Οροκλό.

Η Μαρίνα Πήχου συγκίνησε τους παίκτες και του τηλεοπτικό κοινό του παιχνιδιού επιβίωσης Survivor με την ιστορία που μοιράστηκε ύστερα από την ανακοίνωση του αποτελέσματος που έβαλε τέλος στο ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο.

Η Μαρίνα εξήγησε ότι μπήκε στο παιχνίδι γιατί ήταν κάτι που το σχεδίαζε με τον σύντροφό της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Θάνος Γκιτέρσος πρωταθλητής του kickboxing έχασε τη ζωή του στα 32 του χρόνια, στις αρχές Αυγούστου όταν, ευρισκόμενος στην Ικαρία για διακοπές, πνίγηκε, καθώς φέρεται να παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή.

Στην ίδια τραγική ιστορία είχε αναφερθεί ο Κωνσταντίνος Οροκλός, σε ένα άλλο παιχνίδι επιβίωσης, το Nomads. Όπως είχε πει, ο σύντροφος της παίκτριας του Survivor ήταν ένας πολύ καλός του φίλος.

«1η Αυγούστου, ενώ εγώ έτρεχα στον ΑΝΤ1 για ραντεβού και τέτοια, έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους… πνίγηκε στην Ικαρία. Ο Θανάσης ο Γκιτέρσος. Ήταν καθηγητής πολεμικών τεχνών και ίσως από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Νομίζω ήταν μαζί μου σε όλο το ταξίδι και συνεχίζει να είναι. Θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή. Μου έδινε έξτρα δύναμη. Ήταν και είναι πάρα πολλά».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση