Αποχώρηση στο Survivor 2 με γκρίνια για την ψηφοφορία και τα «ψέματα»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2018 12:03 Αποχώρηση στο Survivor 2 με γκρίνια για την ψηφοφορία και τα «ψέματα»

Χατζίδου, Σπυροπούλου και Δρυμωνάκος οι υποψήφιοι.

Με 10-7 οι Μαχητές κέρδισαν την ασυλία χθες στο Survivor 2 και δεν βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να χάσουν έναν ακόμη παίκτη από την ομάδα τους.

Άλλωστε έχασαν και τη Ζωή η οποία αποχώρησε από το Survivor όπως ανακοίνωσε στο Συμβούλιο ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στον αγώνα ατομικής ασυλίας οι Διάσημοι έμαθαν ότι πολυτιμότερος παίκτης ήταν η Ξένια και ο Μιχάλης Μουρούτσος αναδείχτηκε νικητής στο αγώνισμα και πήρε τη δεύτερη ατομική ασυλία .

Η κάλπη στο Συμβούλιο ανέδειξε υποψήφια για αποχώρηση την Ελένη Χατζίδου. Ο Μιχάλης Μουρούτσος πρότεινε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ξένια τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Οι πολυτιμότεροι παίκτες της κερδισμένης ομάδας ήταν η Μελίνα και ο Ηλίας οι οποίοι απόλαυσαν από ένα σάντουιτς και ένα χυμό.

Μετά τις νίκες δείχνει το κλίμα να έχει φτιάξει στην ομάδα σε αντίθεση με τους Διάσημους που έχουν διάφορα θέματα. Από τη μια δείχνουν να έχουν πειραχτεί από τη συμπεριφορά των Μαχητών και από την άλλη η Όλγα Φαρμάκη δείχνει να έχει θέμα με την Σπυροπούλου.

«Το κάλυψε με κάποια ψέματα»

Η αποχώρηση στο Survivor 2 θα γίνει απόψε και όπως λέει στο τρέιλερ ο Γιάννης Δρυμωνάκος δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο για τον οποίο είναι υποψήφιος.

Η ψήφος της Ξένιας για τον Δρυμωνάκο προκαλεί την αντίδραση του Νάσου Παπαργυρόπουλου ο οποίος λέει ότι δεν συμφωνεί. Όπως σημειώνει: «Η Ξένια έχει μια πιο κοντινή σχέση με κάποιες γυναίκες και για αυτό δεν τις ψήφισε και ψήφισε τον Γιάννη. Αλλά αντί να το πει ανοιχτά αυτό, καθαρά και ξάστερα, το κάλυψε με κάποια ψέματα».

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, η Ξένια, λόγω της ατομικής ασυλίας που είχε, έβγαλε προτεινόμενο τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Ο λόγος, όμως, που έδωσε δεν άρεσε καθόλου και στον Μιχάλη Μουρούτσο.

«Ο καθένας από εμάς αντιμετωπίζει δυσκολίες. Και ας πάρουμε για παράδειγμα την πείνα. Όλοι πεινάμε, άλλοι το διαχειρίζονται περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Το να ψηφίσεις κάποιον επειδή πεινάει, θα πρέπει να υπάρχει κι ένας συγκεκριμένος λόγος. Αν αυτός που πεινάει βγάζει νεύρα στην ομάδα, εγώ προσωπικά μπορεί να τον ψήφιζα.

Αν όμως ένα παιδί πεινάει και δεν βγάζει νεύρα, η συμπεριφορά του είναι άριστη… Και βρίσκει δύναμη να πιάσει και το τσεκούρι και να σπάσει και τα ξύλα και να κάνει και δουλειές…

Θεωρώ λογικό κι έτσι θα έπραττα εγώ, να μην τον ψηφίσω επειδή πεινάει γιατί η πείνα που νιώθει είναι κάτι που πρέπει να το διαχειριστεί μόνος του. Και από τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος από εδώ διαχειρίζεται αυτές τις δυσκολίες χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στους άλλους, θεωρώ για μένα προσωπικά ότι δεν είναι λόγος να τον ψηφίσεις», είπε.

«Εγώ δεν είπα ότι ψήφισα τον Γιάννη επειδή πεινάει. Είπα ότι ψήφισα τον Γιάννη επειδή βλέπω ότι περνάει δύσκολα. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο, Μιχάλη», απάντησε η Ξένια στον Μιχάλη.

Πάντως η Ξένια είπε όταν ψήφισε τον Γιάννη: «Βλέπω ότι δυσκολεύεται, περνάει δύσκολα με την πείνα. Δεν ξέρω αν μπορεί να αντέξει ακόμα πολύ».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση