Η Έλλη Στάη φέρνει αλλαγές στον ALPHA

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 14:16 Η Έλλη Στάη φέρνει αλλαγές στον ALPHA

Μετά τη συνεργασία τη βραδιά των εκλογών της Έλλης Στάη με τον Αντώνη Σρόιτερ είχαν υπάρξει φήμες που ήθελαν τη δημοσιογράφο να ξεκινά συνεργασία με τον ALPHA.

Οι φήμες αυτές βγήκαν αληθινές μετά τη χθεσινή ανακοίνωση από το κανάλι της Κάντζας που ενημέρωνε για τη συνεργασία με την Έλλη Στάη και μάλιστα σε διπλό ρόλο, αφού θα είναι σχολιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αλλά και αναλαμβάνοντας μία καινούργια πολιτική εκπομπή με τίτλο «Ίντριγκα».

Η έλευσή της όμως προκαλεί αλλαγές στο πρόγραμμα του σταθμού, κάτι που όπως φαίνεται εξυπηρετεί τους σκοπούς του ενημερωτικού τομέα βάζοντας τις εκπομπές του σε τάξη, εξυπηρετώντας συγχρόνως και τις απαιτήσεις των δημοσιογράφων παρουσιαστών του. Οι αλλαγές λοιπόν που πρόκειται να γίνουν στις τρεις… παλαιότερες εκπομπές, δηλαδή τις «3600»», «60΄Ελλάδα» και «Αυτοψία» από την έλευση της «Ίντριγκας» είναι ότι οι ενημερωτικές εκπομπές θα προβάλλονται κάθε δύο βδομάδες εναλλάξ.

Έτσι, σύμφωνα με τον καινούργιο προγραμματισμό κάθε Τετάρτη θα βρίσκονται εναλλάξ στον αέρα του ALPHA οι δύο γυναίκες δημοσιογράφοι με τις εκπομπές τους ενώ τις Πέμπτες θα τις μοιράζονται οι δύο άντρες. Η αρχή των αλλαγών θα γίνει από την ερχόμενη βδομάδα που την Τετάρτη 11 του μήνα τα μεσάνυχτα θα βγει στον αέρα η εκπομπή «3600» με τη Σοφία Παπαϊωάννου, ενώ τη μεθεπόμενη Τετάρτη, στις 18 Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα η «Ίντριγκα» με την Έλλη Στάη. Το ίδιο θα γίνεται και τις Πέμπτες με αρχή από την επόμενη βδομάδα που στις 12 του μήνα λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα προβληθεί η εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ και τη μεθεπόμενη Πέμπτη 19 Μαρτίου, την ίδια ώρα, θα βρίσκεται στον αέρα του σταθμού η εκπομπή «60΄Ελλάδα» με τον Νίκο Μάνεση. Οι αλλαγές και ο καινούργιος προγραμματισμός φαίνεται ότι ικανοποιούν και τους τέσσερις δημοσιογράφους που θέλουν να έχουν περισσότερο χρόνο για την έρευνα και προετοιμασία των εκπομπών τους.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση