Survivor: "Φωτιά" στο twitter με την queen Σπυροπούλου και το "φτυάρι" των συμπαιχτών της!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 16:50 Survivor: "Φωτιά" στο twitter με την queen Σπυροπούλου και το "φτυάρι" των συμπαιχτών της!

Ο αριθμός των κοριτσιών στην παραλία των διάσημων του Survivor έχει μειωθεί εντυπωσιακά και η queen Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μείνει ανάμεσα στις τρεις γυναίκες της ομάδας, με την Κατερίνα Δαλάκα και την Όλγα Φαρμάκη. Και όπως καταλαβαίνεις τα σχόλια και το “τρολάρισμα’ δεν έχουν τέλος.

Ειλικρινής με μια cute αφέλεια στα λεγόμενά της, η Κωνσταντίνα έχει κάνει διάσημους και μαχητές να σχολιάζουν τις επιδόσεις της -μιας και τώρα θα αναγκαστεί να παίζει όλο και πιο συχνά- και πολλούς μάλιστα να έχουν βγάλει ήδη “τα φτυάρια” και να την χαρακτηρίζουν ως την επόμενη παίχτρια που… πρέπει να φύγει!

Ωστόσο, εκείνη συνεχίζει να χαμογελά, να λέει "μπράβο" στους συμπαίχτες ακόμη και όταν χάνουν και φυσικά να ρωτά μέχρι και για την εξέλιξη της υγείας των συμπαιχτών που έχουν τραυματιστεί. Κάνοντας, φυσικά, το twitter να παίρνει “φωτιά” και να σχολιάζει τόσο εκείνοι, όσο και τους Διάσημους και τους Μαχητές για τις αστοχίες τους…

Πηγή: tlife.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση