Αποχώρηση στο MasterChef και «γαλλικά» μεταξύ των παικτών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 09:59 Αποχώρηση στο MasterChef και «γαλλικά» μεταξύ των παικτών

Δείτε τα βίντεο.

Τα αίματα άναψαν για τα καλά στον εξώστη του MasterChef στο χθεσινό επεισόδιο την ώρα που οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση Αργύρης Αγλαμίσης, Γιώργος Φασιλής και Τζώρτζης Παπανικολάου τα έδιναν όλα στην κουζίνα για να διεκδικήσουν την πολυπόθητη ασυλία.

Ο Δημήτρης Τσίκιλης στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον φίλο του Γιώργο Φασιλή του μιλούσε συνέχεια με αποτέλεσμα να εκνευρίσει τους Χρήστο Γλωσσίδη και Σάββα Λυχανίδη.

Κάποια στιγμή ο Γλωσσίδης του φώναξε «να κάτσει στην άκρη» προκειμένου να μη φωνάζει στον συμπαίκτη του και εκείνος πάνω στα νεύρα του του απάντησε να το… «βουλώσει».

Οι δυο τους μετά τη λήξη του χρόνου της δοκιμασίας το συνέχισαν με αποτέλεσμα τα «γαλλικά» να πέσουν «βροχή».

O Αργύρης ήταν τελικά ο παίκτης που κατάφερε να πάρει την ασυλία στο MasterChef.

Οπότε την Τρίτη θα «μονομαχήσουν» στην κουζίνα ο Τζώρτζης και ο Γιώργος.

Σχολιάζοντας τα λόγια των κριτών για τα πιάτα τους, ο Τζώρτζης είπε στους συμπαίκτες του: «Είναι από τις λίγες φορές στη ζωή μου που ντράπηκα».

Μάλιστα, στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, είπε πως αν ο ίδιος ήταν στη θέση του Αργύρη δεν θα δεχόταν την ασυλία και θα διαγωνιζόταν κανονικά με τους άλλους δύο συμπαίκτες του.

Σημειώνεται πως τα... άκουσαν  από τους κριτές οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το MasterChef, Αργύρης Αγλαμίσης, Γιώργος Φασιλής και Τζώρτζης Παπανικολάου.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τους είπε ότι τα πιάτα τους ήταν πολύ «κακά» αφήνοντας και τους τρεις άφωνους.

«Ήρθα αντιμέτωπος με τρία πολύ κακά πιάτα. Το λέω τίμια, το λέω μαγειρικά, το λέω ως επαγγελματίας, το λέω ως Λεωνίδας, το λέω ως πελάτης, πάρτε όπως θέλετε. Τρία πολύ κακά πιάτα από τρεις ανθρώπους που μας έχουν δείξει πολύ καλύτερα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση