Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 12:30 Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα! Είναι ήδη στο ξενοδοχείο!

Το Athensmagazine.gr από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και σήμερα σας μεταφέρει όλο το παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και την κοινή παραλία Διασήμων και Μαχητών!

Χτες είχαμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας από την μέρα που το Survivor έγινε ατομική και τις ασυλίες εξασφάλισαν οι Μελίνα Μεταξά και Ηλίας Γκότσης, ενώ εξασφαλισμένη πρόκριση είχε και η Κατερίνα Δαλάκα που έχει κερδίσει τον τελικό των symbol game!

Πάμε τώρα στο θέμα μας όμως! Υποψήφιοι προς αποχώρηση για σήμερα είναι οι Νικόλας Αγόρου, Πάνος Θεοδώρου και Γιάννης Τσίλης! Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο... τηλεφωνικό κέντρο και έμαθε το αποτέλεσμα της 48ωρης ψηφοφορίας! Ποιος είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε λιγότερες ψήφους και είναι ήδη εκτός Survivor!

Αρχικά να σας ενημερώσουμε πως το επεισόδιο έχει γυριστεί ήδη εδώ και 3 ημέρες και ο παίκτης έχει αποχωρήσει ήδη από το παιχνίδι! Ποιος είναι αυτός; Ο λόγος για τον.... Γιάννη Τσίλη! Οι πληροφορίες του Athensmagazine.gr αναφέρουν πως ο Ολυμπιονίκης έχει αποχωρήσει από το Survivor κάτι που θα σας το επιβεβαιώσουμε και το βράδυ με νέα διαρροή!

Πηγή: athensmagazine.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση