Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο πρώτος μαύρος Spiderman στην ιστορία του κόμικ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015 11:43 Ο πρώτος μαύρος Spiderman στην ιστορία του κόμικ
Από το φθινόπωρο, πίσω από τη μάσκα του ανθρώπου - αράχνη της Marvel θα βρίσκεται ο αφρολατίνος έφηβος Μάιλς Μοράλες. Το μήνυμα του συγγραφέα για τους μαύρους.
 
Σύμφωνα με τη New York Daily News, η Marvel αποφάσισε ότι στη νέα σειρά Spiderman, πίσω από τη μάσκα του ανθρώπου αράχνη θα βρίσκεται ο αφρολατίνος έφηβος Μάιλς Μοράλες, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε το 2011, σε μία διαφορετική εκδοχή του Spiderman που διαδραματίζεται σε ένα παράλληλο σύμπαν.
 
«Ο Spiderman του 21ου αιώνα πρέπει να είναι ένας καθρέφτης της κουλτούρας και της διαφορετικότητας μας» είπε ο εκδότης Αλεξ Αλόνσο. 
 
 
Συγγραφέας του κόμικ θα είναι ο Μπράιν Μάικλ Μπέντις, ενώ τον Μοράλες έχει σχεδιάσει η Σάρα Πιτσέλι.
 
Ο Μπέντις επιβεβαίωσε ότι ο Μοράλες θα είναι ο βασικός Σπάιντερμαν και όχι μία διαφορετική εκδοχή του.
 
«Το μήνυμά μας είναι ότι ο Μοράλες είναι ο πραγματικός Σπάιντερμαν και δεν ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν, για τα μαύρα παιδιά, για τους μαύρους ενήλικες και για όλους τους άλλους» δήλωσε ο συγγραφέας του κόμικ.
 
Επίσης, ευχήθηκε να γίνει και κινηματογραφική μεταφορά με τον Μοράλες στον ρόλο του Σπάιντερμαν, κάτι που υποστήριξε και ο ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ, ο οποίος υποδύεται τον Πίτερ Πάρκερ, τον έως τώρα Σπάιντερμαν, στις τελευταίες ταινίες.
 
thetoc.gr