«Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν»: Με επιστολή στους NY Times απάντησε ο Γούντι Αλεν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2014 11:57 «Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν»: Με επιστολή στους NY Times απάντησε ο Γούντι Αλεν

Ο διάσημος σκηνοθέτης Γούντι Αλεν αρνήθηκε τις πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την υιοθετημένη κόρη του όταν αυτή ήταν επτά ετών.

Σε ανοικτή επιστολή που εξέδωσε την Παρασκευή, ο Άλεν επιμένει ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι μυθοπλασίες της πρώην συντρόφου του, ηθοποιού Μία Φάροου, με την οποία βρισκόταν τότε σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών τους. 

Η απάντηση του Aλεν, 78 ετών, σχετικά με τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης της Ντίλαν Φάροου, πλέον 28 ετών, δημοσιοποιήθηκε στον ιστότοπο της New York Times.

Πέντε ημέρες νωρίτερα η κοπέλα έδωσε στην εφημερίδα τη δική της άποψη για το τι είχε συμβεί, υποστηρίζοντας τους ισχυρισμούς της μητέρας της, η οποία το 1992 είχε κατηγορήσει τον Άλεν ότι είχε ασελγούσε πάνω στην ανήλικη κόρη του. 

«Εγώ δεν κακοποίησα ποτέ την Ντίλαν», γράφει ο Αλεν. «Την αγάπησα και ελπίζω κάποια στιγμή να αντιληφθεί πως έχει απομακρυνθεί από έναν στοργικό πατέρα και εξαπατηθεί από τη μητέρα της, η οποία νοιάζεται περισσότερο για το πώς θα ξεσπάσει το θυμό της παρά για την ευημερία της κόρης της».

tanea.grΠροσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com