Ντόροθι Κινγκ: Ας γίνουν...επαρχία της Μακεδονίας τα Σκόπια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014 00:33 Ντόροθι Κινγκ: Ας γίνουν...επαρχία της Μακεδονίας τα Σκόπια

H διάσημη αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ...τρολάρει τους Σκοπιανούς μέσω twitter δίνοντας συνέχεια στη βεντέτα που έχει ανοίξει.

Με φαρμακερά σχόλια στο twitter η διάσημη αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ δίνει συνέχεια στον πόλεμο με τους Σκοπιανούς, ορισμένοι εκ των οποίων την έχουν έχουν αποκαλέσει «Ελληνίδα πόρνη» για όσα έχει υποστηρίξει ότι «τα Σκόπια δεν ήταν ποτέ Μακεδονία».

Αυτή τη φορά η αμερικανίδα αρχαιολόγος έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι «η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε πολλές επαρχίες. Η πρότασή μου είναι ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να γίνουν μια επαρχία της Μακεδονίας αν πλήρωναν έναν φόρο π.χ. 25%».

«Ή μήπως το 25% είναι πολύ λίγο για αυτή την τιμή; Μήπως το 50% και οι ναοί για τον Αλέξανδρο σε κάθε πολη; Αν θέλουν να υιοθετήσουν την ιστορία με βάση τη δική τους λογική ας είναι τουλάχιστον αυθεντικοί... Αν θέλεις να συμμετέχεις, τότε να πληρώσεις» προσθέτει και κλείνει με άλλο ένα δηλητηριώδες σχόλιο: «Προφανώς δεν μιλάω για την επέκταση της Ελλάδας ώστε να τους περιλάβει ... Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έκανε αυτή την τιμή στις κατακτήσεις του».

thetoc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση