iPhone 6: Τα πρώτα Hands-on video κατέφθασαν

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014 11:31 iPhone 6: Τα πρώτα Hands-on video κατέφθασαν

Το iPhone 6 της Apple και το iPhone 6 plus πέραν των ανακοινώσεων, δε έχει κυκλοφορήσει ακόμη (ημερομηνία έναρξης στις 19 Σεπτεμβρίου). Όμως, κάποιες από τις συσκευές έχουν διαρρεύσει από νωρίς στο διαδίκτυο. Η κορεατική ιστοσελίδα UNDERkg κατάφερε να αποκτήσει από ένα iPhone 6 και iPhone 6 plus και να δημιουργήσει τα επισυναπτόμενα hands-on video και φωτογραφίες.

Στο πρώτο video επικεντρώνεται στην έκδοση Gold των 4,7 ιντσών, παρουσιάζοντας όλα τα νέα χαρακτηριστικά της, όπως την μεγαλύτερη οθόνη, τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, το προεξέχον δαχτυλίδι της κάμερας και το power button, το οποίο έχει πλέον μεταφερθεί στη δεξιά πλευρά της συσκευής, για ευκολότερη χρήση με το ένα χέρι κλπ.

Στο video θα παρατηρήσετε τις διαφορές με τα προηγούμενα μοντέλα iPhones όπως iPhone 5s και και το iPhone 3G, καθώς και συσκευές του ανταγωνισμού όπως Galaxy S5, της Samsung και το Alpha. Η συσκευή δαθέτει λειτουργικό iOS 8 με πολλές από τις εφαρμογές, όπως αποδεικνύεται στο video. Η αυθεντικότητα της συσκευής iPhone 6, επιβεβαιώνεται μέσω μιας κλήσης facetime.



Στο δεύτερο video της ιστοσελίδας UNDERkg’s, αναδεικνύεται τη μεγαύτερη συσκευή των 5,5 ιντσών iPhone 6 Plus σε λειτουργία, με εμφανή τα νεοεισαχθέντα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης και της wraparound οθόνης, της επανατοποθέτησης του power button και τα νέα σχεδιαστικά, πλήκτρα έντασης.

Όπως με το iPhone 6, έτσι αι το Plus εμφανίζεται σε πλήρη λειτουργία, με τον παρουσιαστή να μας δείχνει μερικές από τς εφαμρογές στη συσκευή, καθώς και την αραίωση των εικονιδίων στην αρχική οθόνη. Η λειτουργία landscape όπως στο iPad, παρουσιαζεται επίσης αναφέροντας τη χρησιμότητά της. Το iPhone 6 της Apple θα βρεθεί στα ράφια των καταστήμάτων την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημερομηνία θα φτάσουν στους καταναλωτές και οι πρώτες προ-παραγγελίες.



appleteam.gr



Προσαρμοσμένη αναζήτηση