Ναι λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το φινάλε του «Game of Thrones»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 10:38 Ναι λοιπόν, αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία από το φινάλε του «Game of Thrones»

Δύο πράγματα μπορούμε να πούμε με σιγουριά για το τι θα γίνει στην τελευταία σεζόν του «Game of Thrones», πριν ξεφυλλίσουμε το νέο τεύχος του περιοδικού Entertainment Weekly που έχει την πρώτη επίσημη φωτογραφία:

1) Τα πράγματα είναι σοβαρά.
2) Κάνει πολύ κρύο.

Και αυτό γιατί στο εξώφυλλο του περιοδικού βλέπουμε τον Τζον Σνόου και την Ντενέρις α) πολύ σοβαρούς και β) μέσα στο γουναρικό.

Μέσα στο περιοδικό διαβάζουμε και μαθαίνουμε, μεταξύ άλλων, για το πώς αρχίζει το πρώτο επεισόδιο της όγδοης σεζόν (ακολουθούν πολύ ήπια spoilers): ξεκινάμε με το Γουίντερφελ, σε ένα επεισόδιο που έχει πολλές αναφορές στον πιλότο, το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν. Αντί για την άφιξη του Βασιλιά Ρόμπερτ, όπως είχε γίνει τότε, έχουμε την άφιξη της Ντενέρις και της συνοδείας της.

Μαθαίνουμε επίσης πως όλα όσα θα συμβούν, οδηγούν στη Μητέρα των Μαχών, μια σύγκρουση ζωντανών και νεκροζώντανων, που θα είναι η εντυπωσιακότερη που έχει γυριστεί ποτέ σε τηλεόραση και κινηματογράφο. Ο Πίτερ Ντίνκλατζ (Τύριον) λέει ότι «κάνει τη Μάχη των Μπάσταρδων να μοιάζει με θεματικό πάρκο».

Ενώ το ζευγάρι του εξωφύλλου, έχει να πει τα εξής: «Σκηνές που θα γυρίζονταν σε μία ημέρα πριν από πέντε χρόνια, τώρα χρειάστηκαν πέντε μέρες. Ήθελαν να γίνουν όλα τέλεια, με όλους τους πιθανούς τρόπους ώστε να έχουν επιλογές στο μοντάζ» (Κιτ Χάρινγκτον). «Κάθε επιλογή, κάθε συζήτηση, κάθε συμπεριφορά είχε τον αέρα του “εδώ τελειώνουν όλα”. Νιώθαμε τα πάντα πιο έντονα» (Εμίλια Κλαρκ).

Για περισσότερα στοιχεία δεν θα χρειαστείτε να περιμένετε πολύ. Η αρχή έγινε με την πρώτη φωτογραφία, που σημαίνει ότι πήρε μπρος η μηχανή του promotion. Και οι νέες πληροφορίες θα ξεγλιστρούν σαν Λευκοί Οδοιπόροι μέσα από το γκρεμισμένο Τείχος…

reader.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση