Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Fortnite: Διέρρευσε το τρέιλερ για την επόμενη σεζόν και είναι αποκαλυπτικό! [video]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019 13:07 Fortnite: Διέρρευσε το τρέιλερ για την επόμενη σεζόν και είναι αποκαλυπτικό! [video]

Θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο από παίκτες και μη είναι το τέλος της 10ης σεζόν του online παιχνιδιού Fortnite και η αναμονή για την 11η σεζόν.

Ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε το Fortnite στην 10η σεζόν του κυριάρχησε στα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο με εξειδίκευση και μη. Το Fortnite έριξε μαύρο και πλέον κανείς δεν μπορεί να το παίξει. Όμως, ήδη διέρρευσε το τρέιλερ της επόμενης σεζόν και όλοι έχουν κάτι να ασχολούνται. Η διαρροή έγινε από το SkinTrackerCom. Ιδού λοιπόν τι συμβαίνει στο Fortnite Chapter 2 Season 1.

Δείτε το τρέιλερ

Το τρέιλερ αφορά στο Battle Pass του Fortnite για την επόμενη σεζόν. Πολλές βάρκες, με τις οποίες οι παίκτες θα μπορούν να γυρίζουν το νησί το οποίο έχει αλλάξει και θα μπορούν να πυροβολούν παίκτες σε άλλες βάρκες.

Ο παίκτης θα μπορεί να αλλάζει επίπεδο συγκεντρώνοντας μετάλλια. Επίσης, όσοι θέλουν να χαλαρώσουν έχει παιχνίδια με ψάρεμα.

Σε άλλο σημείο του παιχνιδιού σύμφωνα με το τρέιλερ μπορεί να δει κανείς έναν παίκτη να βουτάει σε ένα ποτάμι. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν πλέον να κολυμπήσουν αντί να κινούνται αργά μέσα στο νερό.

Στο τέλος του τρέιλερ του νέου Fortnite φαίνεται ότι οι παίκτες θα μπορούν να βοηθήσουν συμπαίκτες τους.

Tο πιο πιθανό σενάριο είναι η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου. Οι Πέμπτες άλλωστε είναι οι αγαπημένες μέρες των δημιουργών του Fortnite για να αρχίζουν τις σεζόν.

πηγή: newsit.gr