Μια σπάνια κονσόλα “Nintendo PlayStation” που κοστίζει πάνω από 350.000 δολάρια!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 17:05 Μια σπάνια κονσόλα “Nintendo PlayStation” που κοστίζει πάνω από 350.000 δολάρια!

Μια πρωτότυπη κονσόλα Nintendo PlayStation έχει τεθεί προς δημοπρασία στην ιστοσελίδα Heritage Auctions και ήδη οι προσφορές για αυτό το εξαιρετικά σπάνιο και συλλεκτικό κομμάτι έχουν φτάσει τα 350.000 δολάρια μέσα σε 24 ώρες.

Είναι ίσως η πιο σπάνια κονσόλα παιχνιδιών στον κόσμο, και είναι το αποτέλεσμα μιας πρώιμης συνεργασίας μεταξύ της Nintendo και της Sony, η οποία τελικά οδήγησε στη δημιουργία του Sony PlayStation.

Δεδομένου ότι είναι μία από τις 200 πρωτότυπες μονάδες παράχθηκαν ποτέ, σίγουρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών και αυτός είναι ο λόγος που έγινε τόσο ανάρπαστο και το κόστος του έφτασε σε ένα εξαψήφιο νούμερο μόλις λίγες ώρες μετά την έναρξη της δημοπρασίας. Ο ιδρυτής της τεχνολογικής εταιρείας Oculus VR μάλιστα, κάποια στιγμή ήταν ένας από τους μεγαλύτερους πλειοδότες, γράφοντας σε ένα tweet πως έδινε 205.000 δολαρια για να αποκτήσει την κονσόλα.

 

 

Δεν είναι ακόμα σαφές ποια θα είναι η τελική τιμή που θα καθορίσει την αγορά της κονσόλας, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Terry Diebold, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε απορρίψει 1,2 εκατομμύρια δολάρια. Η live δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου.

πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση