Νέα αναβάθμιση του iOS από την Apple

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014 21:03 Νέα αναβάθμιση του iOS από την Apple

Οι κυριότερες βελτιώσεις αφορούν στα iPhone 4s και iPad 2, δηλαδή στις παλαιότερες από τις συσκευές που είναι συμβατές με τη νεότερη έκδοση του λειτουργικό συστήματος

Ακόμα μια αναβάθμιση του iOS διέθεσε η Apple. Το νεότερο update στην έκδοση 8.1.1 περιέχει διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων του λειτουργικού συστήματος για τις φορητές συσκευές της εταιρείας.
Οπως αναφέρεται στο ενημερωτικό που συνοδεύει την αναβάθμιση, οι κυριότερες βελτιώσεις αφορούν στα iPhone 4s και iPad 2, δηλαδή στις παλαιότερες από τις συσκευές που είναι συμβατές με το iOS 8.1.

H νέα αναβάθμιση είναι - όπως και οι προηγούμενες - απευθείας διαθέσιμη Over-the-Air, δηλαδή μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς η συσκευή να συνδεθεί με τον υπολογιστή και εφόσον ο ελεύθερος αποθηκευτικός χώρος επαρκεί. Σε διαφορετική περίπτωση, η αναβάθμιση μέσω υπολογιστή και iTunes απαιτεί λιγότερο ελεύθερο χώρο στη συσκευή. Παράλληλα, η διαδικασία "restore" μπορεί να απελευθερώσει κάμποσα Gigabyte από "υπολείμματα" εγκατεστημένων εφαρμογών  -ένα backup συνίσταται σε κάθε περίπτωση, προς αποφυγή απώλειας δεδομένων.

Η Apple διέθεσε παράλληλα αναβάθμιση για το νέο λειτουργικό σύστημα των υπολογιστών Mac, το OS X Yosemite, στην έκδοση 10.10.1 και το λογισμικό του Apple TV.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση