Ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε κάθε ντροπιαστική στιγμή σας στο facebook!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Δεκεμβρίου 2014 16:39 Ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε κάθε ντροπιαστική στιγμή σας στο facebook!

Οι (ακόμα και πολύ) παλαιότερες αναρτήσεις, επανεμφανίζονται στο facebook με μία απλή αναζήτηση με τα κατάλληλα keywords! Κίνδυνος!

H facebook ανακοίνωσε ότι ξεκινώντας από σήμερα, η αναζήτηση στο ειδικό κουτάκι του facebook δεν θα παρουσιάζει μόνο αποτελέσματα που αφορούν ανθρώπους οι σελίδες αλλά και παλαιότερα post που έχετε κάνει!

Η εταιρία περιηγήθηκε ανάμεσα σε 1 τρισεκατομμύριο ποσταρίσματα για να τα αναλύσει και να τα κάνει διαθέσιμα μέσω της αναζήτησης και τώρα σας προσφέρει τη δυνατότητα να ξαναδείτε το χειρότερα μεθύσια σας, την αποφοίτησή σας (με το πρόσωπό σας γεμάτο από σπυράκια) και ότι χαζομάρα έχετε κάνει στο παρελθόν και είχατε ξεχάσει…

Η υπηρεσία ενεργοποιείται αρχικά για αγγλόφωνα Posts και μόνο σε PC και iPhone αλλά όχι ακόμα σε android.

Η νέα υπηρεσία έχει φυσικά και άλλο ένα σκοπό, να αναζητήσει λέξεις κλειδιά που θα οδηγήσουν σε διαφημιστικά έσοδα…

Εσείς τι έχετε φροντίσει να ξεχάσετε από τις αναρτήσεις σας στο facebook; Σκεφθείτε καλά γιατί μπορεί να επιστρέψουν για να σας… «στοιχειώσουν.»

Για να αποφύγετε τον ενδεχόμενο παλαιότερα posts σας να πέσουν σε λάθος χέρια, καλό θα ήταν να ανατρέξετε στις ρυθμίσεις απορρήτου της υπηρεσίας για το ποιοι μπορούν να βλέπουν τις δημοσιεύσεις σας…

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση