Πώς θα δεις και θα «κατεβάσεις» ό,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στο Facebook

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016 16:00 Πώς θα δεις και θα «κατεβάσεις» ό,τι έχεις κάνει μέχρι τώρα στο Facebook

Όλο το «ιστορικό» των κινήσεών μας στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο υπάρχει διαθέσιμο. Και τώρα, μπορούμε να το δούμε κι εμείς με δύο απλά βήματα.

To Facebook έχει καταγράψει και αποθηκεύσει ακόμη και την παραμικρή κίνηση που έχουμε κάνει από την πρώτη στιγμή της εγγραφής μας.

Έτσι, όλα τα παλιά μηνύματα, οι αναρτήσεις στο status, οι φωτογραφίες, οι φίλοι που έχουμε προσθέσει ή διαγράψει, οι πληροφορίες που έχουμε ανταλλάξει με άλλους χρήστες, υπάρχουν διαθέσιμα.

Τώρα, αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να τις κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας μέσω μιας πολύ απλής διαδικασίας.

Ας δούμε, λοιπόν, πώς γίνεται:

1) Πηγαίνουμε στα «Settings» («Ρυθμίσεις»).

2) Μετά, επιλέγουμε τα «General Settings» («Γενικές ρυθμίσεις λογαριασμού») και κλικάρουμε «Download your data» («Κατεβάστε ένα αντίγραφο των δεδομένων σας στο Facebook»).

Στη συνέχεια, λαμβάνουμε στο μέιλ μας ένα συμπιεσμένο αρχείο με όλα τα μηνύματα, τις φωτογραφίες, την ανταλλαγή πληροφοριών που έχουμε κάνει ποτέ. Σε αυτό, μπορούμε να δούμε και άλλα πράγματα, όπως ποιους έχουμε προσθέσει ή αφαιρέσει από φίλους ή ποιους έχουμε «σκουντήξει» από την πρώτη μέρα της εγγραφής μας στο κοινωνικό δίκτυο ως σήμερα.

Χρειάζονται περίπου 10 λεπτά για να λάβουμε το μέιλ με αυτά τα δεδομένα, τα οποία, στη συνέχεια, κατεβάζουμε στον υπολογιστή μας.

Πώς να δούμε ποιοι αγνόησαν το αίτημα φιλίας μας: 

Επίσης, είναι εξίσου εύκολο να δούμε σε ποιους έχουμε κάνει αίτημα φιλίας, αλλά εκείνοι δεν το έχουν αποδεχτεί. Για την ακρίβεια, χρειάζονται λιγότερα από 60 δευτερόλεπτα για να το διαπιστώσουμε.

Ακολουθούμε, λοιπόν, τα εξής απλά βήματα: 

1) Ανοίγουμε το Facebook.

2) Πατάμε το εικονίδιο «Friend Request» («Αιτήματα φιλίας»)

3) Επιλέγουμε «View All» («Προβολή όλων»)

4) Μετά, επιλέγουμε «View Sent Request» («Δείτε τα απεσταλμένα αιτήματα»).

 

womantoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση