Το Instagram σβήνει μαϊμού λογαριασμούς: Οι celebrities κλαίνε!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014 14:03 Το Instagram σβήνει μαϊμού λογαριασμούς: Οι celebrities κλαίνε!

Τι θα κάνουν οι διάσημοι χωρίς οπαδούς; Η απάντηση στο ερώτημα θα πρέπει να βρεθεί σύντομα γιατί ο κόσμος –όπως τον ξέρουμε- καταρρέει.

Το Instagram, μετά την μαζική εκκαθάριση εκατομμυρίων ψεύτικων λογαριασμών αποκάλυψε τη γύμνια των διάσημων τραγουδιστών, ηθοποιών και λοιπών celebrities.

Αποκαλύφθηκε ότι  τελικά είχαν πολύ λιγότερους followers απ’ όσους υποστήριζαν και το κράξιμο που έχει πέσει (στο twitter) είναι απίστευτο!

Όλα ξεκίνησαν όταν το Instagram διέγραψε τους μαϊμού λογαριασμούς.

Ξαφνικά ο Τζάστιν Μπίμπερ έχασε περίπου 15% των ακολούθων του ή αλλιώς 3.5 εκατομμύρια άτομα και βρέθηκε με «μόλις» 20 εκατομμύρια followers.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει τελικά μόνο 15 εκατομμύρια οπαδούς ενώ, παραδόξως και το ίδιο το Instagram είχε ανύπαρκτους ακόλουθους αφού μετά την εκκαθάριση έχασε ούτε έναν ούτε δύο αλλά 19 εκατομμύρια followers και έμεινε με μόλις 45 εκατομμύρια.

Τα υπόλοιπα social media έχουν πάρει φωτιά.

Η εξήγηση για την… απώλεια φίλων και οπαδών έβαλε φωτιά στα σχόλια των… κακεντρεχών που υποστήριζαν ότι όλοι αυτοί ήταν ψηφιακά δημιουργήματα των μάνατζερ των διασήμων για να δημιουργούν κίνηση στους λογαριασμούς.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση