Έρχονται τα νέα περιφερειακά του Playstation 4

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2016 10:02 Έρχονται τα νέα περιφερειακά του Playstation 4
Η Sony μαζί με το Playstation 4 Pro και το Playstation 4 Slim, παρουσίασε και μερικά νέα περιφερειακά για τις κονσόλες της
 
Πρώτο και καλύτερο η Sony παρουσίασε το νέο ασύρματο χειριστήριο DUALSHOCK 4, το οποίο επιτρέπει στο φως από τη μπάρα φωτός να διαχέεται στην επιφάνεια αφής, δημιουργώντας έτσι μια νέα φωτεινή γραμμή στο χρώμα της μπάρας φωτός. Με αυτό τον τρόπο, οι gamers θα έχουν στη διάθεσή τους οπτικές πληροφορίες όπως, ποιον χαρακτήρα χειρίζονται ή ποια είναι η «κατάσταση υγείας» του με μια ματιά, επιτρέποντας μια πιο ενστικτώδη εμπειρία παιχνιδιού. Επιπρόσθετα, το νέο DUALSHOCK®4 υποστηρίζει επικοινωνία μέσω USB 3 παράλληλα με την ήδη διαθέσιμη επικοινωνία μέσω Bluetooth, επιτρέποντας στους χρήστες και τον ενσύρματο έλεγχο. 
 
 
Η Sony επίσης παρουσίασε την ανασχεδιασμένη PlayStation Camera 3 η οποία κληρονομεί όλες τις λειτουργίες του μοντέλου που κυκλοφορεί, όπως η υποστήριξη του PlayStation VR, και διαθέτει μία νέα πιο συμπαγή, κυλινδρική εμφάνιση. Η PS Camera περιλαμβάνει μια βάση στήριξης που επιτρέπει στους χρήστες να καθορίζουν εύκολα τη γωνία και την επιθυμητή θέση της PS Camera, όπως πάνω από την τηλεόραση ή το σύστημα ψυχαγωγίας τους. 
 
 
Τέλος η εταιρία παρουσίασε και τα νέα, πλατινένια ακουστικά είναι ένα κορυφαίο gaming σετ που επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τα παιχνίδια του PS4 με πλούσιο και καθηλωτικό ήχο. Το σετ ακουστικών κατασκευάζεται με κορυφαία υλικά, που προσφέρουν ποιότητα και επιπλέον άνεση, αλλά και ένα βελτιωμένο σύστημα κατευθυντικού 7.1 εικονικού ήχου surround, το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία 3D ήχου της SIE. Επιλεγμένα παιχνίδια του PS4 υποστηρίζουν 3D ήχο ώστε τα ακουστικά να προσφέρουν surround ήχο από όλες τις κατευθύνσεις, όπως και πάνω και κάτω από τη θέση του χρήστη για ακόμη πιο καθηλωτικές εμπειρίες. Το νέο κορυφαίο σετ ακουστικών ενσωματώνει επίσης κρυμμένα πολυκατευθυντικά μικρόφωνα με σύστημα ακύρωσης θορύβου για ακόμη καθαρότερες συνομιλίες και είναι επίσης συμβατό με το PS VR και φορητές συσκευές, μέσω του περιλαμβανόμενου καλωδίου ήχου 3.5mm. 
 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση