Το Project Ara γίνεται πραγματικότητα από την Google

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 09:35 Το Project Ara γίνεται πραγματικότητα από την Google

Η Google κυκλοφορεί δοκιμαστικά το νέο της modular smartphone!

 
Το Project Ara, το συναρμολογούμενο smartphone της Google, είναι πλέον διαθέσιμο για την ώρα δοκιμαστικά μόνο για την αγορά του Πουέρτο Ρίκο. 
 
Το νέο Smarphone παρέα με το Project Ara Spiral 2 θα μπορούν να δημιουργηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις κάθε χρήστη αφού ο καθένας θα μπορεί να αγοράζει το τσιπάκι - λειτουργία που τον ενδιαφέρει και στη συνέχεια να το προσαρμόζει στη συσκευή.


 
Το Spiral 2 αποτελείται από οθόνη HD, επεξεργαστές Marvell PXA1928 και Nvidia Tegra K1, κάμερα 5 MP, μπαταρία και μεγάφωνο και διαθέτει Wi-Fi, Bluetooth, 3G modem και microUSB port.
 
Η Google πιστεύει ότι τα 11 modules που υπάρχουν ήδη, θα αυξηθούν σε 20 με 30 μέχρι το τέλος του 2015, ενώ η εταιρεία ήδη ετοιμάζει  το Spiral 3, που αναμένεται να παρουσιαστεί στο τέλος του 2015 και θα υποστηρίζει δίκτυα 4G και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τα smartphones της αγοράς.


 
Τέλος με την εφαρμογή Google Project Ara Configurator, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν πως θα είναι η συσκευή του με βάση τα modules που έχουν επιλέξει, πριν την αγοράσουν.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση