Απίθανο βίντεο: Τι γίνεται όταν παππούδες και γιαγιάδες παίζουν Grand Theft Auto

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Ιανουαρίου 2015 12:14 Απίθανο βίντεο: Τι γίνεται όταν παππούδες και γιαγιάδες παίζουν Grand Theft Auto

Έβαλαν παππούδες και γιαγιάδες να παίξουν Grand Theft Auto. Δείτε τις μοναδικές τους αντιδράσεις (Vid)

Για τα παιδιά και τους έφηβους, τα video games είναι καθημερινή ρουτίνα. Εν προκειμένω, το GTA V έχει προκαλέσει μεν αντιδράσεις λόγω των βίαιων σκηνών που περιέχει, ωστόσο, η ένδειξη ασφαλείας της συσκευής του αναφέρει ούτως ή άλλως που δεν ενδείκνυται για ανήλικα άτομα.

Σε κάθε περίπτωση, τα παιδιά της νέας τεχνολογικής γενιάς ζουν με τις κονσόλες και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Δεν ισχύει βέβαια το αυτό και για την τρίτη ηλικία, μιας και οι παππούδες και οι γιαγιάδες του σήμερα δεν έχουν την ίδια επαφή με τα gadgets και τις εξελίξεις του χώρου.

Οι άνθρωποι του REACT, γνωστοί για το χιούμορ και την ευρηματικότητα τους, έβαλαν τους ηλικιωμένους στη θέση του "killer" και κατέγραψαν τις αντιδράσεις τους σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Οι ηλικιωμένοι πρωταγωνιστές αναλαμβάνουν κατά τα γνωστά τον ρόλο του κακού, και στα πλαίσια του νέου GTA μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά ό,τι θέλουν.

Στην αρχή, οι παίκτες φαίνεται να εντυπωσιάζονται από τα γραφικά και το περιβάλλον ενώ τηρούν και τους κανόνες κυκλοφορίας όπως στον πραγματικό κόσμο.

Στη συνέχεια όμως, μπαίνουν στο "κόλπο" του απόλυτου μακελειού.

Ένας ακούγεται να λέει: "Χτύπησα μια γυναίκα για πρώτη φορά στη ζωή μου και έχει πλάκα!". Ενώ μια γυναίκα λέει: "Μπορείς να κάνεις τα πάντα, είναι τέλειο".

"Και αν πεθάνεις, μπορείς να ξαναρχίσεις το παιχνίδι", λέει ο άνθρωπος του REACT. "Αυτό είναι τελείως ηλίθιο", απαντά με αποστομωτικό τρόπο μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Rockstar Games, η κυκλοφορία της έκδοσης του τίτλου για PC μετατίθεται για τον ερχόμενο Μάρτιο, αντί της προγραμματισμένης διάθεσής του για το τέλος Ιανουαρίου.

Ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης είναι απαραίτητος, ούτως ώστε το παιχνίδι να ελεγχθεί και να επεξεργαστεί επιπλέον και το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των οπαδών της σειράς, σύμφωνα με την Rockstar.

Μαζί με την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V στην αγορά για PC, θα γίνει διαθέσιμο και το GTA Online, που θα υποστηρίζει έως 30 παίκτες, ενώ παράλληλα θα διατεθεί και το GTA Online Heists, το οποίο θα είναι προσβάσιμο από τους κατόχους του τίτλου στις κονσόλες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση