Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές για το 2017

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017 14:39 Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές για το 2017
Πραγματοποιείτε έρευνα αγοράς προκειμένου να εντοπίσετε τον πιο κατάλληλο εκτυπωτή για τις ανάγκες του σπιτιού ή του γραφείου σας.
 
Ανάμεσα σε δεκάδες μοντέλα με εκατοντάδες χαρακτηριστικά, είναι πραγματικά απαιτητικό να διαλέξετε την ιδανική εκτυπωτική συσκευή για εσάς.
 
Οι ειδικοί του websupplies.gr επέλεξαν για το SITE τους 10 καλυτερους εκτυπωτες της αγοράς για να σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.
 
Οι 10 καλυτεροιεκτυπωτες της χρονιάς
 
1/ Εκτυπώστε με χαμηλό κόστος έγγραφα και φωτογραφίες στην άνεση του σπιτιού σας με τον εκτυπωτή HP DeskjetInkAdvantage 1115. Είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε περιορισμένο χώρο, χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό του.
 
2/ Δημιουργήστε έγχρωμα έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα με τον ενεργειακά αποδοτικό εκτυπωτή HP OfficejetPro 6230. Είναι ιδανικός για χρήση στο γραφείο και την επιχείρησή σας.
 
3/ Με ενσωματωμένη υποστήριξη Wi-Fi και Cloud, ο εκτυπωτής CanonPixmaInkTank G-3400 είναι ιδανικός για χρήση στο σπίτι, το γραφείο και τη μικρή επιχείρηση για την εκτύπωση εγγράφων ή φωτογραφιών.
 
4/ Ιδανικός για φοιτητές & μαθητές, ο έγχρωμος εκτυπωτής InkjetCanonPixma IP2850 εκτυπώνει με χαμηλό κόστος έγγραφα, εργασίες και φωτογραφίες.
 
5/ Όσο απαιτητική και αν είναι η εργασία σας, ο εκτυπωτής Xpress M2825ND Series της Samsung θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους! Παρέχει εκπληκτικές εκτυπώσεις σε μεγάλη ταχύτητα που φτάνει τις 28 σελίδες το λεπτό.
 
6/ Εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα έγχρωμης εκτύπωσης επαγγελματικής ποιότητας με τον εκτυπωτή Inkjet HP OfficejetPro 8210. Δημιουργήστε ανθεκτικές εκτυπώσεις στο γραφείο και την επιχείρησή σας.
 
7/ Αποκτήστε τον πιο πιστό συνεργάτη της επιχείρησής σας. Με ταχύτητα 40 σελίδες ανά λεπτό ο έγχρωμος δικτυακός εκτυπωτής HP PageWidePro 452dw θα σας λύσει τα χέρια!
 
8/ Πραγματοποιήστε γρήγορες εκτυπώσεις στο σπίτι και το γραφείο με τον εκτυπωτή SamsungLaser SL-M2026. Με ταχύτητα 20 σελίδων ανά λεπτό, δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.
 
9/ Εξοικονομεί έως 20% toner και μειώνει την κατανάλωση ενέργειας χάρη στο καινοτόμο πρόγραμμα EasyEcoDriver. Ο εκτυπωτής SamsungLaser SL-M3325ND είναι ο πλέον κατάλληλος για το σπίτι και το γραφείο.
 
10/ Με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης, 30.000 σελίδες μηνιαίο κύκλο εργασιών και ταχύτητα 30 σελίδων το λεπτό, ο εκτυπωτήςEpsonWorkforceLaser AL-M200DN καθίσταται απαραίτητος για κάθε σπίτι, γραφείο και μικρή επιχείρηση.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση