Το iPhone 8 έχει μικρότερη μπαταρία από το iPhone 7!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 09:24 Το iPhone 8 έχει μικρότερη μπαταρία από το iPhone 7!

Η Apple ανακοίνωσε τα νέα της iPhone και όπως μας έχει συνηθίσει τόσα χρόνια δεν αναφέρεται ποτέ στα τεχνικά χαρακτηριστικά των συσκευών της παρά μόνο στην εμπειρία χρήσης τους

Η κινέζικη αρχή ρύθμισης ανταγωνισμού πέρασε τα νέα κινητά της Apple για πιστοποίηση και αποκάλυψε την μπαταρία αλλά και την RAM που χρησιμοποιεί το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus.

Όπως φαίνεται, η μπαταρία του iPhone 8 και του iPhone 8 Plus, είναι μικρότερη από αυτή του iPhone 7 και του iPhone 7 Plus αντίστοιχα ενώ παράλληλα και το μέγεθος έχει μεγαλώσει ελάχιστα (0.2 χιλιοστά)

Μπορεί η Apple στα νέα της iPhones να χρησιμοποιεί τον νέο επεξεργαστή Apple A11 Bionic, ο οποίος λόγο του σχεδιασμού (10nm) του μπορεί και κάνει καλύτερη διαχείριση πόρων της μπαταρίας σε σχέση με τον A10 που χρησιμοποιούσαν τα προηγούμενα μοντέλα iPhones.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα λοιπόν το iPhone 8 θα έχει μπαταρία 1821mAh, όταν το iPhone 7 έχει 1960mAh και το iPhone 8 Plus θα έχει μπαταρία στα 2675mAh όταν το iPhone 7 Plus είχε μπαταρία 2900 mAh ενώ η μνήμη RAM θα παραμείνει η ίδια δηλαδή 2GB για το iPhone 8 και 3GB για το iPhone 8 Plus.

Σύμφωνα με την Apple η διάρκεια της μπαταρίας των νέων iPhones, θα είναι περίπου το ίδιο με του iPhone 7, δηλαδή Talk time: έως 14 ώρες, Internet use: 12 ώρες, Video playback: 13 ώρες, Audio playback: 40 ώρες.

Το iPhone 8 Plus έχει την ίδια διάρκεια μπαταρίας με το iPhone 7 Plus δίνοντας Talk time: έως 21 ώρες, Internet use: 13 ώρες, Video playback: 14 ώρες, Audio playback: 60 ώρες.

Τέλος μην ξεχνάτε ότι και να ξεφορτίσει γρήγορα η μπαταρία του νέου iPhone, η Apple έχει φροντίσει στα φετινά της μοντέλα να υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση (50% σε μόλις 30 λεπτά) φυσικά πάντα με τη χρήση του ειδικού φορτιστή που πωλείται ξεχωριστά.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση