Η Vodafone φέρνει τα νέα iPhone 8 & 8 Plus στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 15:29 Η Vodafone φέρνει τα νέα iPhone 8 & 8 Plus στις 29 Σεπτεμβρίου στην Ελλάδα
Η Vodafone ανακοινώνει τη διάθεση των νέων iPhone 8 &iPhone 8 Plus, στις 29 Σεπτεμβρίου, αλλά και του νέου επετειακό iPhoneX, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στις 3 Νοεμβρίου, μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Vodafone αλλά και το vodafone.gr.
 
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα νέα iPhone 8 & 8 Plus, μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με την εγγραφή τους στο http://www.vodafone.gr/portal/client/formbuilder/displayForm.action?formId=1741
από σήμερα, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για το νέο iPhone X μπορούν να το προπαραγγείλουν από τις 27 Οκτωβρίου.
 
Tα νέα iPhone διαθέτουν αναβαθμισμένο εξαπύρηνο επεξεργαστή A11 Bionic, ο οποίος είναι 25% ταχύτερος σε σχέση με τον προγενέστερο. Διαθέτουν οθόνες Retina HD 4,7" και 5,5" αντίστοιχα με 3D Touch, κάμερα 12MP και 12MP Dual. Η οθόνη του νέου iPhone X είναι 5,8’’ SuperRetina τεχνολογίας OLED, ενώ διαθέτει 12MP Dual κάμερα. Τα νέα iPhone ενσωματώνουν την τεχνολογία TrueTone η οποία κάνει την οθόνη να προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το φως του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται και προσφέρει πιο ακριβή χρώματα, ενώ η πίσω όψη είναι από γυαλί με λειτουργία  επαγωγικής φόρτισης.
 
Ακόμα το επετειακό iPhoneX ξεχωρίζει και για τη λειτουργία ξεκλειδώματος οθόνης με αναγνώριση προσώπου, FaceID.
 
Και τα τρία θα είναι διαθέσιμα σε δύο χωρητικότητες, 64GB & 256GB ενώ τα iPhone 8 & 8 Plus θα είναι σε τρία: χρυσό, ασημί και γκρι & το iPhoneX σε ασημί & γκρι.
 
Στα καταστήματα Vodafone που αποτελούν μοναδικό προορισμό τεχνολογίας και εξυπηρέτησης όλοι θα μπορούν να αποκτήσουν τα νέα iPhone και να τα συνδυάσουν με τα αγαπημένα τους αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας, επιλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση