Το Twitter διπλασιάζει τους χαρακτήρες στα Tweets!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 09:06 Το Twitter διπλασιάζει τους χαρακτήρες στα Tweets!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Twitter αποφασίζει αν αλλάξει τον αριθμό των επιτρεπόμενων χαρακτήρων που μπορούν να γράψουν οι χρήστες του σε ένα tweet τους και πλέον από 140 διπλασιάζεται και γίνεται 280 χαρακτήρες.

Σύμφωνα με δημοσίευση στο επίσημο blog του Twitter, οι περισσότεροι αγγλόφωνοι χρήστες της υπηρεσίας  αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το όριο των 140 χαρακτήρων μιας και πολλές φορές δεν τους έφταναν και αναγκαζόντουσαν να χωρίσουν αυτά που θέλουν να γράψουν σε περισσότερα από ένα tweets.

Η αλλαγή αυτή θα είναι διαθέσιμη σιγά σιγά σε όλους τους χρήστες εκτός από τους χρήστες στην Κίνα, Ιαπωνία και Κορέα δεν αντιμετωπίζουν κάποιο τέτοιο πρόβλημα (αφού η γραφή τους, τους επιτρέπει να εκφράζουν τις σκέψεις τους με λίγους χαρακτήρες).

Αυτή η αλλαγή, αποτελεί ακόμα μία προσπάθεια του Twitter να μπορέσει να βελτιώσει την υπηρεσία του και να κρατήσει τους χρήστες του που τους βλέπει να φεύγουν μιας και πλέον υπάρχουν πολλές εναλλακτικές υπηρεσίες και κοινωνικά δίκτυα…

Τέλος να θυμίσουμε ότι το όριο των 140 χαρακτήρων στο Twitter προέρχεται από το επιτρεπόμενο όριο που είχαν οι χρήστες στο παρελθόν για να μπορέσουν να στείλουν μηνύματα στην υπηρεσία μέσω SMS.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση