Tο iPhone 8 ήρθε στην Ελλάδα!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 10:11 Tο iPhone 8 ήρθε στην Ελλάδα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iPhone 8 στις ΗΠΑ και σε μερικές χώρες της Ευρώπης και της Ασίας, το iPhone 8 και το iPhone 8 Plus είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα.

Τα νέα iPhone 8 και iPhone 8 Plus δεν έχουν πολλές σχεδιαστικές διαφορές από τα προηγούμενα μοντέλα που κυκλοφόρησε πριν ένα χρόνο η Apple, όμως έχουν νέο επεξεργαστή, ακόμα καλύτερη κάμερα, καλύτερη αυτονομία και υποστηρίζουν πλέον τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης μιας και στο πίσω μέρος τους έχει προστεθεί ανθεκτικό γυαλί.

Η τιμή του νέου iPhone 8 θα ξεκινάει από 859€ για την έκδοση των 64GB και 979€ για την αντίστοιχη έκδοση του iPhone 8 Plus. Αν τώρα κάποιος θέλει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο τότε η Apple προσφέρει ακόμα μία έκδοση η οποία είναι στα 256GB και η τιμή του iPhone 8 θα είναι στα 1049€ ενώ του iPhone 8 Plus 1159€

Οι νέες συσκευές της Apple καθώς και το νέο Apple Watch και η νέα Apple Tv 4K είναι διαθέσιμα σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Ελλάδα ενώ το πολυαναμενόμενο iPhone X κυκλοφορεί στις 3 Νοεμβρίου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν να ανακοπινωθεί η τιμή του η οποία δεν αποκλείεται να ξεπερνάει τα 1200€.

newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση