Ένας 26χρονος έβγαλε 14 εκατ. ευρώ από βίντεο που τον δείχνουν να παίζει videogame

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2017 11:28 Ένας 26χρονος έβγαλε 14 εκατ. ευρώ από βίντεο που τον δείχνουν να παίζει videogame

Ο Νταν Μίντλετον κάποτε εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ - Τώρα τα βίντεο του στο YouTube έχουν περισσότερα από 10 δισ. views

Ο Νταν Μίντλετον είναι ένας 26χρονος Βρετανός, ο οποίος μέχρι πριν από λίγα χρόνια εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ αλλά είχε μια μεγάλη αγάπη: τα videogames.

Αυτό που δεν φανταζόταν ποτέ, όμως, ήταν ότι τα βίντεο με τον ίδιο να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια θα του έφερνε κέρδη 14 εκατομμυρίων ευρώ σε ένα χρόνο!

Ναι καλά διαβάσατε. Ο Μίντλετον το 2017 έγινε ο πιο επιτυχημένος YouTuber καθώς χάρη στα βίντεο που ανέβαζε στην πλατφόρμα κατάφερε να ξεπεράσει όλους τους αντιπάλους του και να βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας του περιοδικού Forbes για τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Η καριέρα του DanTDM όπως είναι πλέον γνωστός ξεκίνησε με τον ίδιο να παίζει Minecraft και Pokemon καθώς το κοινό του είναι κυρίως παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών.



Στο κανάλι του στο YouTube έχουν έγγραφει 16 εκατομμύρια χρήστες και τα βίντεο του έχουν περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια views.

Είναι τέτοια η τρέλα για τον DanTDM που οι εμφανίσεις του στην Όπερα του Σίδνεϊ βρέθηκε στη δεύτερη θέση της λίστας με τις παραστάσεις που έγιναν πιο γρήγορα sold out.

Ο ίδιος λέει ότι στόχος του είναι να αποτελέσει πρότυπο για τα νέα παιδιά.



Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο επίσης gamer Έβαν Φονγκ που έβγαλε κέρδη 13,2 εκατ. ευρώ ενώ στην τρίτη η ομάδα ακροβατικών Dude Perfect που αποτελείται από έξι μπασκετμπολίστες.

Στην τέταρτη θέση με 10,6 εκατ. ευρώ ισοβάθμισαν ο gamer Markiplier και σταρ του Vine Λόγκαν Πολ.

Έκτος πιο κερδοφόρος YouTuber αναδείχθηκε ο PewDiePie που κρατάει το ρεκόρ με τους περισσότερους subcribers ενώ στην έβδομη θέση βρέθηκε ο αδερφός του πέμπτου Λόγκαν Πολ, Τζέικ με 9,7 εκατ. ευρώ.

Στην όγδοη θέση βρέθηκε ο 6χρονος Ράιαν που ειδικεύεται στην κριτική παιχνιδιών για παιδιά μαζί με τον κωμικό Ίαν Χίκοξ από το κανάλι Smosh.

Δέκατη και... καταϊδρωμένη αναδείχθηκε η Lilly Singh με κέρδη 8,9 εκατ. ευρώ.

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση