Τέλος το iPhone X; Οι απογοητευτικές πωλήσεις σταματούν την παραγωγή του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018 22:19 Τέλος το iPhone X; Οι απογοητευτικές πωλήσεις σταματούν την παραγωγή του

Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να σταματήσει η παραγωγή του μέχρι πρότινος πολυαναμενόμενου iPhone X.

Η τελευταία διαρροή από την Apple θέλει τον κολοσσό ακόμα και να ακυρώνει την παραγωγή του iPhone X μέσα στο καλοκαίρι.

Αναλυτής αναφέρει ότι οι απογοητευτικές πωλήσεις του τελευταίου μοντέλου iPhone X θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη διακοπή παραγωγής του μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη φορά που η Apple ακυρώνει μοντέλο της από το iPhone 5C το 2014.

Με την Apple να σχεδιάζει να δώσει περίπου 18 εκατομμύρια iPhone X μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo προβλέπει ότι το «τέλος ζωής» του μπορεί να έρχεται σε λίγους μήνες. Αντί δηλαδή να το κρατήσουν με πιο προσιτή τιμή την επόμενη χρονιά.

Γύρισαν την πλάτη στο iPhone X οι καταναλωτές

Το κινεζικό ενδιαφέρον για το iPhone X δεν ήταν αυτό που αναμενόταν. Οι καταναλωτές πιστεύουν ότι υπάρχει λιγότερος χρήσιμος χώρος από ό,τι στο iPhone 8 Plus.

Ο Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι θα κάνει ντεμπούτο ένα νέο μοντέλο iPhone X Plus. Κάτι που θα μπορούσε να μετριάσει τις ανησυχίες σχετικά με τη μη αξιοποιήσιμη περιοχή στην οθόνη.

Τα iPhone 6 και iPhone 7 έγιναν πιο δημοφιλή από ό,τι αναμενόταν με το νέο μοντέλο. Πιστεύει επίσης ότι θα υπάρξει μέτρια αύξηση κατά 5% στις συνολικές πωλήσεις το πρώτο εξάμηνο του 2018.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι η υψηλή τιμή του και η έλλειψη καινοτομιών απέτρεψε πολλούς από την αγορά του.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση