Αυτό είναι το νέο iPad! Αποκαλυπτήρια για το tablet της Apple [vids]

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 09:59 Αυτό είναι το νέο iPad! Αποκαλυπτήρια για το tablet της Apple [vids]

Το νέο tablet της Apple έρχεται με Apple Pencil. Το iPad θα έχει οθόνη Retina 9,7 ιντσών, επεξεργαστή A10 Fusion, κάμερα 8 mega-pixel, μπαταρία διάρκειας 10 ωρών και θα ζυγίζει 154 γραμμάρια. Θα διαθέτει μάλιστα 200.000 εκπαιδευτικές εφαρμογές, καθώς απευθύνεται σε μαθητές και φοιτητές.

Το νέο iPad της Apple θα διατίθεται προς 329 δολάρια στους καταναλωτές και 299 δολάρια στα σχολεία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Θα είναι διαθέσιμο σε ασημί, space grey και χρυσό χρώμα και στο Ηνωμένο Βασίλειο η τιμή του θα αγγίζει τις 319 λίρες. Στην Ελλάδα αναμένεται να διατεθεί προς πώληση από Απρίλιο.

«Αυτό το νέο iPad 9,7 ιντσών συγκεντρώνει ό,τι αγαπάει ο κόσμος στο πιο δημοφιλές μας iPad και το κάνει ακόμα καλύτερο για να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και τη μάθηση» τόνισε ο Greg Joswiak, αντιπρόεδρος του Product Marketing της Apple.

 
 

 

Νέο iPad με Apple Pencil

 

«Το πιο δημοφιλές και προσιτό iPad τώρα μπορεί να υποστηρίξει και το Apple Pencil προσφέροντας τις προηγμένες δυνατότητες ενός εκ των πιο δημιουργικών μας εργαλείων σε ακόμα περισσότερους χρήστες. Το Apple Pencil θα διατίθεται χωριστά έναντι 89 λιρών (125 δολαρίων).

Η ανακοίνωση του νέου gadget και των εφαρμογών που παρουσιάστηκαν ήρθε μετά τη σύντομη ομιλία του CEO της Apple Tim Cook για τη σημασία της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών. «Πάντα πιστεύαμε ότι οι άνθρωποι με πάθος μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο. Είμαστε βαθιά εμπνευσμένοι από το θάρρος των μαθητών να χρησιμοποιούν τις φωνές τους για να επιφέρουν αλλαγές στην Αμερική. Δεν έχουμε σταματήσει να δουλεύουμε σε εργαλεία για εκπαιδευτικούς».

 

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση