Η Microsoft λέει ότι θα σου κόψει το Skype αν... βρίσεις!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 17:09 Η Microsoft λέει ότι θα σου κόψει το Skype αν... βρίσεις!

Καλύτερα να προσέχεις τι λες επειδή όπως φαίνεται (και) ο  Μπιλ Γκέιτς παρακολουθεί.

Η Microsoft την 1η Μαΐου θα ενημερώσει τους όρους παροχής υπηρεσιών και οι νέοι κανόνες απαγορεύουν ρητά τη χρήση της «προσβλητικής γλώσσας» στις διάφορες πλατφόρμες της όπως το Skype και το Xbox Live. 

Αλλά όπως φαίνεται από όλα αυτά που διαρρέουν ως τώρα, οι νέοι κανόνες της Microsoft θα  απαγορεύουν ακόμα και κάποιος να μοιραστεί γυμνές ή προκλητικές φωτογραφίες με κάποιον άλλον.  

«Μην προβάλλετε δημόσια και μην χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας για να μοιράζεστε ακατάλληλο περιεχόμενο ή υλικό που περιλαμβάνει, για παράδειγμα, γυμνό, πορνογραφία, προσβλητική γλώσσα, βία ή εγκληματική δραστηριότητα», αναγράφουν οι νέοι όροι χρήσης. 

Με άλλα λόγια, αν η κοπέλα σου ζει για παράδειγμα σε άλλη πόλη και ένα βραδύ θελήσεις να τη νιώσεις πιο... κοντά σου, τέρμα το Skype! 

«Εάν παραβιάσετε αυτούς τους Όρους, ενδεχομένως να διακόψουμε την παροχή υπηρεσιών σε σας ή να κλείσουμε τον λογαριασμό σας. Ενδέχεται επίσης να εμποδίσουμε την παράδοση μιας επικοινωνίας (όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, κοινή χρήση αρχείων ή άμεσων μηνυμάτων) ή να καταργήσουμε και να αρνηθούμε να δημοσιεύσουμε το περιεχόμενό σας για οποιονδήποτε λόγο». 

Όμως πως η Microsoft πρόκειται να βρει όλους αυτούς τους... άτακτους χρήστες; Αυτό λοιπόν δεν είναι ξεκάθαρο.

Αν θες να φρικάρεις, δες μερικά μόνο από όσα ξέρει η Google για εσένα (pics)

«Κατά τη διερεύνηση εικαζόμενων παραβιάσεων αυτών των Όρων, η Microsoft επιφυλάσσεται του δικαιώματος να ελέγξει το περιεχόμενό σας προκειμένου να επιλύσει το πρόβλημα» αρκείται να αναφέρει ο τεχνολογικός κολοσσός!  

Αυτό υποδηλώνει ότι η εταιρεία θα απαντά σε καταγγελίες, ενώ παράλληλα πιθανώς θα παρακολουθεί ορισμένες από τις υπηρεσίες της για άτομα που παραβιάζουν τον νέο κώδικα δεοντολογίας της και όχι ότι με κάποιον τρόπο θα παρακολουθεί όλα μας τα μηνύματα και τις κλήσεις! 

Όπως και να έχει, ας προσέχουμε... 

gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση