Στη Vodafone τα κορυφαία Samsung Galaxy με -20% πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 10:50 Στη Vodafone τα κορυφαία Samsung Galaxy με -20% πληρώνοντας μέσω πιστωτικής κάρτας

Από σήμερα όσοι επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone μπορούν να αποκτήσουν τα νέα SamsungGalaxy S9 και S9+ με -20% με χρήση πιστωτικής κάρτας και με έως 48 άτοκες δόσεις.  Παράλληλα, από την ίδια μοναδική προσφορά μπορούν να επωφεληθούν και όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα SamsungGalaxy S8 και S8+ ή τοSamsungGalaxyNote 8..

Παράλληλα, στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ, όπως  temperedglassγια προστασία οθόνης από σπάσιμο, γρατζουνιές και δαχτυλιές, θήκες Samsungσε ποικιλία από σχέδια, υλικά και χρώματα για την προστασία της συσκευής από καθημερινές πτώσεις και φθορές, αλλά και να της δώσουν το χαρακτήρα που τους ταιριάζει.

Επιπλέον, διαθέσιμος στα καταστήματα Vodafoneκαι στο Vodafone eShop είναινέος Samsungασύρματος φορτιστής για γρήγορη και εύκολη φόρτιση και τοSamsungsmartwatchγια να μπορούν όλοι να λαμβάνουν κλήσεις και ειδοποιήσεις κάθε στιγμή ακόμα και αν δεν έχουν μαζί τη συσκευή τους.

Η έκπτωση ισχύει για πληρωμή μέσω κάρτας, έως 15/05 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περισσότερες πληροφορίες στο vodafone.gr και στο http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S9

Προσαρμοσμένη αναζήτηση