Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτός ο 82χρονος είναι ο γηραιότερος millennial του κόσμου- Σερφάρει καλύτερα και από 20χρονο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 12:25 Αυτός ο 82χρονος είναι ο γηραιότερος millennial του κόσμου- Σερφάρει καλύτερα και από 20χρονο

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας, Άλαν Άλντα γνωστός από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά MASH, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεκίνησε το podcasting.

"Με τίτλο “Clear + Vivid with Alan Alda" το podcast αφορά τις σχέσεις και την επικοινωνία στην καθημερινή μας ζωή" εξήγησε ο 82χρονος ηθοποιός.

Τα podcast είναι φωνητικά άρθρα, με τα οποία οι bloggers απαντούν σε ερωτήματα των αναγνωστών τους, παρουσιάζουν ειδησιογραφικά θέματα και συζητούν.

Ο λόγος για τον Αμερικανό ηθοποιό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και συγγραφέα, Άλαν Άλντα, γνωστός από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά MASHΟ λόγος για τον Αμερικανό ηθοποιό, σκηνοθέτη, σεναριογράφο και συγγραφέα, Άλαν Άλντα, γνωστός από τη θρυλική τηλεοπτική σειρά MASH

Ο Άλαν Άλντα δήλωσε στο Page Six ότι το project "θα είναι μεγάλη επιτυχία", ενώ ανέφερε ότι πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι οι δικοί του φίλοι "δεν γνωρίζουν τι είναι podcast – ή πως να το κατεβάσουν".

Ωστόσο ο ίδιος ο Άλντα είναι τόσο καταρτισμένος τεχνολογικά, με συνέπεια οι νεαροί συνεργάτες του από την εκπομπή που παρουσιάζει να τον αποκαλούν "ο γηραιότερος millennial στον κόσμο".

Ο Άλντα είναι τόσο καταρτισμένος τεχνολογικά που οι συνάδελφοί του  τον αποκαλούν "ο γηραιότερος millennial στον κόσμο".

Ο Άλντα είναι τόσο καταρτισμένος τεχνολογικά που οι συνάδελφοί του τον αποκαλούν "ο γηραιότερος millennial στον κόσμο".

Ο Άλαν Άλντα είναι παρουσιαστής σε εκπομπή του επιστημονικού περιοδικού "Scientific American" με θέμα τις εξελίξεις στους τομείς ιατρικής, της μηχανικής και χημικής μηχανικής, του σχεδιασμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, της περιβαλλοντικής επιστήμης και της θεωρητικής φυσικής.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)