Όταν το μπούλινγκ παρουσιάζει απροσδόκητη εξέλιξη για τον δράστη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 23:14 Όταν το μπούλινγκ παρουσιάζει απροσδόκητη εξέλιξη για τον δράστη - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο ξύλο από cheerleaders σε High School στην Καλιφόρνια - Δείτε το απίστευτο βίντεο.

Μία ξανθιά Cheerleader κάθεται στο τραπέζι. Ακριβώς από πάνω της βρίσκεται μία κοπέλα με κίτρινο μπλουζάκι. Ξαφνικά, η κοπέλα που είναι όρθια, χτυπά στο πρόσωπο την Cheerleader. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, τη χτυπά ξανά. Τότε, η Cheerleader σηκώνεται όρθια και αρχίζει να χτυπά με όλη τη μανία της την κοπέλα που την προκάλεσε.

Το άγριο ξύλο μεταξύ Cheerleader σε High School της Καλιφόρνιας κατέγραψε σε βίντεο μία από τις κοπέλες που παρακολουθούσαν διά ζώσης όσα διαδραματίστηκαν εκείνη την ημέρα στις σχολικές εγκαταστάσεις.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο και προκάλεσε σοκ στην αμερικανική κοινωνία, τόσο για την αγριότητα της στιγμής, όσο και για το μένος των δύο κοριτσιών.

Όπως αποκαλύπτεται από τον διάλογο που έχουν τα δύο κορίτσια, η κοπέλα που είναι όρθια κάνει μπούλινγκ στην Cheerleader, η οποία επαναλαμβάνει συνέχεια ότι «κανείς δεν θέλει να τσακωθεί μαζί σου». Όταν δέχεται τα δύο χτυπήματα, όμως, αντιδρά με τρόπο που εξέπληξε τους πάντες...

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ):

Προσαρμοσμένη αναζήτηση