Απίστευτο βίντεο: Προσπαθεί να πάρει πίσω το αυτοκίνητο που έχει πάρει ο γερανός!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018 00:49 Απίστευτο βίντεο: Προσπαθεί να πάρει πίσω το αυτοκίνητο που έχει πάρει ο γερανός!

Το φορτηγάκι του έχει ρυμουλκηθεί από τον γερανό στις εγκαταστάσεις εταιρίας, ωστόσο αυτός είναι αποφασισμένος να το πάρει πίσω, με τα δύο οχήματα να καταλήγουν να κάνουν τραμπάλα.

Τις προσπάθειες ενός άνδρα να πάρει πίσω το φορτηγάκι του, που έχει ρυμουλκηθεί από γερανό, καταγράφει βίντεο που έχει γίνει viral, καθώς φαίνεται ότι είναι πολύ αποφασισμένος να το πετύχει.

Το όχημα του άνδρα επρόκειτο να μεταφερθεί λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, ωστόσο αυτός δεν ήταν διατεθειμένος να τους αφήσει να το πάρουν "αναίμακτα". Αφού πήρε στο κυνήγι τον υπάλληλο της εταιρίας, σε αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα, στις ΗΠΑ, ο άνδρας μπαίνει μέσα στο όχημά του, παρά το γεγονός ότι οι πίσω τροχοί είναι στον αέρα. Πατάει το γκάζι, ωστόσο το φορτηγάκι του δεν λέει να φύγει από τον γερανό.

Αυτός όμως συνεχίζει και κάποια στιγμή καταφέρνει το όχημά του να πατήσει κάτω, παραμένοντας όμως συνδεδεμένο με τον γερανό. Επακόλουθο είναι τα δύο οχήματα να κάνουν τραμπάλα...

Στο μεταξύ, οι υπάλληλοι της εταιρίας έχουν καλέσει την αστυνομία, η οποία καταφθάνει στο σημείο και συλλαμβάνει τον οδηγό, ο οποίος υποστηρίζει ότι έπρεπε να επιστρέψει στο αυτοκίνητό του για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα που υπήρχαν εντός του.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση