Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Viral ανάρτηση: Απηύδησε από τις χήνες και θέλει να τις πουλήσει- Ζητά μόνο 50 $ και ένα... μπουκάλι ουίσκι! [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 17:16 Viral ανάρτηση: Απηύδησε από τις χήνες και θέλει να τις πουλήσει- Ζητά μόνο 50 $ και ένα... μπουκάλι ουίσκι! [εικόνες]

Όταν η Λέσλι ντου Πριζ καλωσόρισε τις νέες πέντε χήνες της στον αγρόκτημά της, είχε οραματιστεί να δημιουργήσει έναν γαλήνιο χώρο όπου τα ζώα θα μπορούσαν να περιπλανηθούν ελεύθερα. Δεν μπορούσε όμως ποτέ να φανταστεί ότι αυτό θα κατέληγε σε εφιάλτη.

Η Λέσλι ντου Πριζ έχει ένα μικρό αγρόκτημα στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας. Και μέχρι πρότινος ήταν ένα ονειρεμένο μέρος όπου όλα τα ζώα ζούσαν ειρηνικά με τους ιδιοκτήτες τους.

«Μας έχουν τρομοκρατήσει» δήλωσε η ίδια στην Huffington Post για τις χήνες. «Πρέπει να περπατάμε γύρω από το σπίτι κρατώντας μπαστούνια και σκούπες για να μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μας».

Σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποκαταστήσει την ηρεμία και την τάξη στο αγρόκτημά της, η ντου Πριζ περιέγραψε με πολύ δραματικό τρόπο το πρόβλημα με τις χήνες σε μια τοπική ομάδα πώλησης και αγοράς ζώων στο Facebook, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Όπως έγραψε:

«Επείγουσα έκκληση για νέο σπίτι
Έχουμε ένα μικρό κοπάδι με 5 χήνες. Τρεις αρσενικές και 2 θηλυκές που πρέπει να τους βρούμε νέο σπίτι. Προειδοποίηση: Είναι χοντροί μπελάδες! Λοιπόν, τα δύο μεγαλύτερα είναι τρομακτικά και έχουν μάλιστα τρομοκρατήσει ακόμη και τον ταύρο. Οι άλλες τρεις είναι λίγο πιο γλυκές. Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια και έναν μεγάλο φούρνου, προτείνω τα δύο μεγάλα να τα κάνετε ένα ονειρεμένο χριστουγεννιάτικο πιάτο. Αν δεν θέλετε να τις φάτε, βάλτες τες στην αυλή σας για ασφάλεια, όπου τρώνε όλα τα ζουζούνια και είναι ιδανικά για να παράγουν λίπασμα. Κανένας μπάσταρδος δεν θα καταφέρει να την γλυτώσει από αυτές. Θα πρέπει να εφεύρεις νέους τρόπους για να καταφέρεις να τις ξεγελάσεις.

Είναι τρελές! Με έκαναν να κλάψω! Έχουν καταστρέψει ακόμη και τα λάστιχα των αυτοκινήτων! Έχουν κάνει ακόμη και μεγάλους άνδρες να κλάψουν και κατατρόμαξαν για πάντα μερικά παιδιά!

Δεν είμαστε αρκετά δυνατοί γι’ αυτές. Επομένως, αν νομίζετε ότι δύο χαριτωμένες χνουδωτές χήνες θα ταιριάζουν με τις ανάγκες σας, σας παρακαλούμε πάρα μα πάρα πολύ, ελάτε να τις πάρετε. Φέρτε βοήθεια και ένα μεγάλο κουτί. Μην ξεγελαστείτε από τα χαριτωμένα μικρά μάτια τους. Κοιτάζουν βαθιά μέσα στην ψυχή σου και ξέρουν όλους τους φόβους σου.

Ζητάμε 50 δολάρια και ένα μπουκάλι ουίσκι για να ανακτήσουμε δυνάμεις. Ευχαριστούμε»

Οι χήνες πουλήθηκαν λίγες ημέρες μετά την ανάρτηση και η ηρεμία αποκαταστάθηκε και πάλι στο αγρόκτημα.

«Επέστρεψαν ξανά τα πουλιά στον κήπο μας» είπε η Ντου Πριζ. «Την επόμενη μέρα αφότου έφυγαν, ήταν τόσο ήσυχα το πρωί που τίποτα δεν μας ξύπνησε. Κοιμηθήκαμε τόσο ήρεμα».

Πηγή: iefimerida.gr