Απίστευτο Βίντεο: Καθηγητής μαθηματικών αιχμαλωτίζει τεράστια ανακόντα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 20:33 Απίστευτο Βίντεο: Καθηγητής μαθηματικών αιχμαλωτίζει τεράστια ανακόντα


Ο 39χρονος καθηγητής αιχμαλώτισε το τεράστιο ερπετό και το πήρε στο σπίτι του για να παίζουν τα παιδιά του! (pics + vid)

Καθηγητής μαθηματικών έπεσε σε ένα ποτάμι για να αιχμαλωτίσει μία ανακόντα μήκους πέντε μέτρων, που είχε μόλις καταβροχθίσει το σκύλο του φίλου του. Στη συνέχεια πήρε το φίδι μαζί του – προκειμένου τα παιδιά του να παίζουν με αυτό!

Ο 39χρονος υποστηρίζει ότι οι γιοι του – Noam (11), Solal (8) και Mano (5) – δεν τέθηκαν ποτέ σε κίνδυνο, επειδή όπως δηλώνει: “Έβαλα ένα ύφασμα στο κεφάλι του φιδιού, οπότε δεν έβλεπε και έγινε σαν ένα μεγάλο σκουλήκι.”

Αφού κράτησε όλο το βράδυ την ανακόντα στο μπάνιο του σπιτιού του, πήγε την επόμενη μέρα στο ποτάμι για να την ελευθερώσει – επειδή γκρίνιαζε η γυναίκα του! Ο 39χρονος Γάλλος δήλωσε ότι μετακόμισε πριν από 15 χρόνια στην κοινότητα Matoury, στη Γαλλική Γουϊνέα, για να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, που ήταν να πιάνει φίδια.

 


“Έχω πιάσει 15 με 20 ανακόντες κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ. Παρόλο που η συγκεκριμένη με ξάφνιασε με τη δύναμη και το μήκος της, το να την αιχμαλωτίσω ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.”


Watch Maths teacher wrestles 17ft-long... από fon1972

 
Δυστυχώς, ο σκύλος δεν κατάφερε να επιβιώσει.

Πηγή: Metro, news247.gr


 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση