Απίστευτη ανευθυνότητα: Γονείς άφησαν το μωρό τους στην άκρη του γκρεμού για να βγάλουν φωτογραφία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 10:33 Απίστευτη ανευθυνότητα: Γονείς άφησαν το μωρό τους στην άκρη του γκρεμού για να βγάλουν φωτογραφία


Οι γονείς άφησαν το μωρό να μπουσουλάει κοντά στην άκρη του γκρεμού, για να βγάλουν μία φωτογραφία με φόντο το Preikestolen στη Νορβηγία.

Είναι ίσως οι χειρότεροι γονείς στον κόσμο. Άφησαν το μωρό τους να μπουσουλήσει μόλις μερικά εκατοστά μακριά από την άκρη ενός κατακόρυφου βράχου, ύψους 600 περίπου μέτρων, προκειμένου να βγάλουν μια φωτογραφία.

Το απόγευμα του Σαββάτου, το μικρό κοριτσάκι έμεινε μόνο του στην άκρη του απόκρημνου βράχου Preikestolen, γνωστού και ως Pulpit Rock, στη νότια Νορβηγία. Πόζαρε για την επικίνδυνη φωτογραφία, με ένα χαριτωμένο ροζ ντύσιμο και καπελάκι, καθώς οι τέσσερις ενήλικες συνοδοί της στεκόντουσαν τουλάχιστον μερικά μέτρα μακρυά. Αν, όμως, το μωρό είχε γλιστρήσει προς τη λάθος κατεύθυνση, θα είχε πέσει από τα βράχια και θα είχε σκοτωθεί.

Ο πεζοπόρος Fred Sirevåg, που έφτασε περπατώντας στο διάσημο νορβηγικό οροπέδιο, τράβηξε τη φωτογραφία της επικίνδυνης πόζας, αφού έμεινε με ανοιχτό το στόμα από την “ηλιθιότητα” της παρέας. “Άφησαν το μωρό να μπουσουλάει κοντά στο γκρεμό και μάλιστα έκαναν και μερικά βήματα πίσω, για να το βγάλουν φωτογραφία με το Preikestolen για φόντο”, ανέφερε στην εφημερίδα “The Local”. “Νομίζω ότι ήταν τουλάχιστον ανατριχιαστικό. Το μωρό θα μπορούσε να πέσει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Θεωρώ ότι ήταν πολύ ανεύθυνη [συμπεριφορά].”

Ο γενικός διευθυντής της Ένωσης Τουριστών Stavanger, Preben Falck, καταδίκασε την ανευθυνότητα των γονιών και παρότρυνε τον κόσμο να προσέχει όταν περπατά στην περιοχή. Υπογράμμισε, ωστόσο, ότι “δεν είναι δυνατόν να βάλουν πινακίδες που να λένε ότι οι γονείς δεν πρέπει να αφήνουν τα παιδιά τους κοντά στο γκρεμό. Ούτε πιστεύω ότι πρέπει να βάλουμε φράχτες και να ασφαλίσουμε την περιοχή. Κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε την εμπειρία.”

Πηγή: Daily News


 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση