Πόλη προσφέρει χρήματα για να αποκτήσει κατοίκους! [pics]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 14:43 Πόλη προσφέρει χρήματα για να αποκτήσει κατοίκους! [pics]

Και το όνομα αυτής: Τούλσα! Η πόλη που βρίσκεται στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ χαρίζει 10.000 δολάρια για να γίνεις κάτοικός της…

Φυσικά, οι ανάγκες είναι συγκεκριμένες και αφορούν χτίστες και γενικά δραστήριους ανθρώπους που θα συμβάλλουν στην αναμόρφωση και τον εκσυγχρονισμό της.

Σε αντάλλαγμα, θα είναι εξασφαλισμένα έξοδα μετακίνησης, πληρωμένο ενοίκιο σπιτιού και η εύρεση εργασίας για τους ανθρώπους που συμφωνήσουν να εγκατασταθούν στην Τούλσα.

Σε τι αποσκοπεί η πόλη; Επιθυμεί να μειώσει κάπως την απόσταση που την χωρίζει από τις μεγαλουπόλεις που έχουν συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού και του εργατικού δυναμικού.

twitter.com/cityoftulsagov

Μοναδικές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί:

Οι υποψήφιοι να είναι ενήλικοι και να εργάζονται σε επιχειρήσεις που τους επιτρέπουν να απασχολούνται εξ αποστάσεως.

Η Τούλσα αριθμεί περίπου 400.000 κατοίκους και η Πολιτεία Οκλαχόμα Σίτι στην οποία ανήκει, κάτι λιγότερο από 4 εκατομμύρια.

Το παράδειγμα της Τούλσα έχουν ακολουθήσει και άλλες πόλεις όπως η Βαλτιμόρη και το Βέρμοντ, δωροδοκώντας τους νέους επίδοξους κατοίκους τους.

Τέλος, όλα τα ανωτέρω προνόμια αναφέρονται σε μόνιμους κατοίκους των ΗΠΑ, σε όσους έχουν βίζα εργασίας και σε μετανάστες που έχουν μόνιμα έγγραφα παραμονής και εργασίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση