Ξενοδοχείο σας νοικιάζει… instagramer και ανεβάζει φωτογραφίες ενώ εσείς κάνετε διακοπές

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 17:04 Ξενοδοχείο σας νοικιάζει… instagramer και ανεβάζει φωτογραφίες ενώ εσείς κάνετε διακοπές

Τέλειες εικόνες στο λογαριασμό σας από έναν επαγγελματία influencer.

Αναμφίβολα θα είναι η παροχή του μέλλοντος. Αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελβετία, η Ibis, προσφέρει  μια ειδική υπηρεσία που επιτρέπει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να κάνουν... διακοπές από τα social media με την πρόσληψη ενός... influencer που θα «τρέχει» τον λογαριασμό σας για λογαριασμό σας! Ο εκάστοτε Instagramer, καλείται να δημοσιεύει φαινομενικά τέλειες φωτογραφίες, Instagram Stories, και, αν θέλετε, ακόμα και να απαντούν και σε σχόλια.

Όλα αυτά, ενώ εσείς θα βρίσκεστε έξω και θα απολαμβάνετε τις διακοπές σας αντί του να προσπαθείτε να βγάλετε την τέλεια φωτογραφία. Η υπηρεσία λέγεται «Relax, We Post» και βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου στα ξενοδοχεία Ibis σε Γενεύη, Ζυρίχη και Ελβετία. Η ενοικίαση ενός επαγγελματία Instagramer, είναι εντελώς δωρεάν για τους επισκέπτες που διαμένουν σε ένα από τα ξενοδοχεία. Μια από τους επαγγελματίες που θα αναλάβει αυτή την... άχαρη δουλειά, είναι και η Cristina Gheiceanu μια fashion και beauty influencer που έχει πάνω από 149,000 followers - και άρα γνωρίζει πολύ καλά τα κατατόπια!

Ο μοναδικός όρος; Αφού παραδώσετε το password και του κωδικού πρόσβασής, imstagramers θα αναγράφουν το hashtag #postedbysocialcialasitter, ώστε να υπάρχει κάποιο είδος διαφάνειας για το ποιος ποστάρει τις φωτογραφίες.

Για την προώθηση του προγράμματος, η Ibis δημιούργησε το παρακάτω ξεκαρδιστικό βίντεο:

Πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση