Απίστευτος Τραμπ: "Το Twitter μπλοκάρει τους followers μου"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 16:47 Απίστευτος Τραμπ: "Το Twitter μπλοκάρει τους followers μου"

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε και πάλι τις εταιρίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Google και Twitter.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επέκρινε και σήμερα τις εταιρίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Google και Twitter, υποστηρίζοντας πως είναι προκατειλημμένες εναντίον του και εναντίον άλλων Ρεπουμπλικανών, χωρίς να προσφέρει οποιαδήποτε απόδειξη για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό του.

Ο Τραμπ κατηγόρησε τις εταιρίες ότι μπλοκάρουν τους ακολούθους του και κάνουν πιο δύσκολο για τον κόσμο να τον «ακολουθήσει».

«Το Facebook, το Twitter and η Google είναι τόσο προκατειλημμένοι υπέρ των Δημοκρατικών, είναι γελοίο. Το Twitter, πράγματι, το κάνει πολύ πιο δύσκολο για τον κόσμο να ακολουθήσει το @realDonaldTrump. Έχουν απομακρύνει πολλά ονόματα & έχουν επιβραδύνει σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο και την ταχύτητα με την οποία αυξάνονται (οι ακόλουθοι). Έχουν παραδεχθεί ότι δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ!»

Οι εταιρίες έχουν πει τους τελευταίους μήνες πως έχουν απομακρύνει ύποπτους λογαριασμούς μετά τη χρησιμοποίηση δικτύων σε εκστρατείες παραπληροφόρησης που επιχειρούσαν να επηρεάσουν τους ψηφοφόρους στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 και σε άλλες εκλογές.

Ο πρόεδρος Τραμπ προειδοποίησε επίσης την αμερικανική κεντρική τράπεζα (Fed) να μην κάνει «ένα ακόμη λάθος», την παραμονή μιας απόφασης του χρηματοπιστωτικού θεσμού ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα αυξήσει τα επιτόκια.

«Ελπίζω πως οι άνθρωποι της Fed θα διαβάσουν το σημερινό κύριο άρθρο της Wall Street Journal προτού κάνουν ένα ακόμη λάθος», έγραψε σε ένα τουίτ ο Αμερικανός πρόεδρος. «Αισθανθείτε την αγορά, μην παίρνετε τις αποφάσεις σας απλώς και μόνο με βάση ασήμαντους αριθμούς», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση